GODT Å NYTE MEDBRAKT

Vel, en ting er sikkert – i går tok jeg igjen for de siste par dagene, der jeg har holdt på å kjede gnagsår & vannblemmer på meg..for jeg hadde bare rett og slett en fantastisk torsdag..
Litt utpå formiddagen kjente jeg på skrotten at nå bare MÅ jeg ut litt – og det virket så mildt og godt i været, at jeg så for meg både bål og mat og kaffe og…ja heile pakka. Så tenkt, så gjort – og en liten halvtime seinere hadde jeg hoppa ut av pysjen (som jeg stort sett bor i når jeg suller rundt her) og inn i turklærne, hadde pakka sekken og var i full kosting og skraping av snø og is på bilen. Deretter satte jeg nesen ut av byen. Til å begynne med var jeg ikke heeeeilt sikker på hvor jeg skulle kjøre – men endte opp i Austerfjorden, en nydelig plass ca. 6-7 mil unna der jeg bor.

Og duuuuh så flott det var der i går, med uberørt snø ❤️

Jeg gadd ikke engang tenke tanken på å rase rundt og leite tørrved – så jeg henta sekken med ved jeg stort sett bestandig har tilgjengelig i bilen – og fyra opp et koselig bål.

Etter å ha sløva litt foran flammene, heiv jeg meg rundt og laga meg sein lunsj eller tidlig middag – og følte meg temmelig intelligent da jeg innså at jeg hadde dratt fisk med meg til havet, hehe 🙈

..men gjett om det var godt å nyte den medbrakte også 😉

God og mett og i et stråååålende humør, surra jeg rundt litt og tok litt flere bilder..

..før jeg kokte meg kaffe og kosa meg med..eeh..tja..la oss kalle det dessert..

Var reint trist å måtte forlate etter hvert, men det begynte å snø litt – og SÅ glad i vinter’n er æ ikkje, at æ gadd å leke levende snymann 😉

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg