I dag fikk jeg lyst på noe ekstra godt til frokost nummer 2 – eller lunsj om du vil.. Men da jeg eter ørten ganger for dag, så tenker jeg en ekstra frokost, jeg.. 😁
Det florerer jo ikke akkurat av lekre saker i mine kjøkkenskap – men egg, sukker, bakepulver & vaniljesukker, melk og mel er det i alle fall.. Og da falt valget på Tøbbekaker.. Det er da rett og slett mini-sveler…lapper…muffeluffer.. Ja kjært barn har mange navn, hehe. Og grunnen for at jeg kaller det tøbbekaker – vel, det står nærmere forklart i innlegget under her, sammen med oppskrifta..
PS.. Det er ei veldig stor oppskrift som står der, så det kan være lurt å halvere den,dersom man ikke er så mange til bords..eller er veldig sultne 😉 Det jeg har på fatet mitt, er ca 1/4 oppskrift..
Gode akkurat slik de er, men helt fantastisk nydelig med brunost eller syltetøy på.
De ser nygelige ut! Jeg kan dessverre ikke joine deg til frokost nummer to, siden tøbbekakene ville gitt meg koklikksmerter 🙈 Men det lukter godt, helt til Trondheim 😀
Takker…det var veldig godt, ja 😊 Men huffda..så synd, men kolikksmerter må selvfølgelig unngås ❤️ Tenker jeg spiste antagelig din part også, såååeh..hihi 😜🙈😂
Supert, tusen takk ❤️ Spis for neste gang du lager også, for de ser skikkelig gode ut!
Ja jeg er ikke tungbedt, så det skal jeg vel klare 😜❤️
😀
Ser helt fantastisk ut – er det det vi kaller sveler…? Ser du skriver det også…Veldig godt, kjøper på ferjer 🙂
Ja det er SÅ godt 😊 Det er en type sveler…men jeg mener de “ekte” svelene er laga på kulturmelk..
Å nam – de ser nyyyydelige ut! <3
Ooh ja…veeeldig gode 😉