FREMMEEEEE!!!

Okey – da har jeg bare EN ting å si: FREMMEEEEE!!! Og gjett om jeg er en smule kjørt i hauet akkurat nå, haha.

Detta blir bare et lyn-innlegg for å si at yeppz, jeg er vél fremme – 13 timer etter at jeg starta dagen min. Jeg blir å komme innom seinere både med et nytt innlegg og for å svare på kommentarer som er kommet inn i løpet av dagen. Jeg har til og med planer om å lese meg litt opp hist og her.

Men akkurat nå – pause!!! og så litt mat.

CU L8R ❤️

10 kommentarer
  1. Bra å lese. Jeg leser alle innleggene dine og er fan av deg vettu. Men har ikke kommentert på veldig lenge. Ikke fordi jeg ikke liker deg eller bloggen din! Men mer på grunn av meg selv og mine tanker..
   Men nå kan jeg ikke dy meg.
   Heretter begynner ditt nye Liv Helene, Livet med stor L..Du er ikke lenger hjemløs eller fattig (dine ord).Du har et hjem, til og med et hus. For deg selv. Bruk det positivt og la dette bli en ny opptur i livet ditt..
   Bilen kan være din hytte vettu…Se på deg selv som en rik person nå.. Du eier både hus og hytte og har grei trygd hver måned! Du er en vinner og har kommet deg vekk fra “mannfolk” som ikke er bra for deg. Jeg har som sagt vært veldig bekymret for deg i det siste! ❤️ Men du er en sterk og selvstendig person – la dette vinne over alt annet! Masse gode tanker!!!

   1. Takk ☺️ Er blitt mye sånt for meg også, da..er veldig sjeldent jeg kommenterer selv om jeg leser ☺️ Jeg skal ikke gå så mye inn på akkurat detta.. selvfølgelig har jeg huset som et hjem – men har du lest innleggene veit du hvor mye jeg sliter her…og den greie trygda går fremdeles til å få betalt ned den private gjelda 😉 Men ja, jeg er sterkt og selvstendig, og akter å overleve her så lenge som jeg må ❤️ Takk for det.

  2. Du er et råskinn! Ikke hvemsomhelst som hadde orka det rotteracet du har gjennomført nå i det siste. Jeg er mektig imponert. Tør ikke regne på hvor mange mil du har tilbakelagt i det siste! Du har en sterk gjennomføringskraft, når det gjelder. Ikke rart om du er bånn utslitt både fysisk og psykisk. Det er sant som SOLLIV sier, du har både hus og hytte du kan benytte. Det må du prøve å gjøre nå. Først av alt en lang god hvil. Så kan du etterhvert ta en tur ut i det fri og SÅ kan du planlegge for tannlegen.. Hold deg langt unna “hyggelige” mannfolk en stund. Hvil deg. Har fulgt deg en god stund nå, siden det var snakk om SPLEIS til nytt bosted, og ,må si: blir mer og mer fasinert av din ærlighet og rettferdighetsans. Jeg digger deg. Stå på videre. Du er ikke sånn!!!

   1. Takker 😊 er blitt nån mil ja. Skal bli godt å slippe støy rundt ørene ei stund.
    Joda, visst har jeg både hytte og hus, men som jeg svarte Solliv er hovedproblemet fremdeles at jeg sliter mentalt når jeg har vært her ei stund.. men akter å gjøre mitt ytterste for å klare å takle å være her lengst mulig 😊
    Når det kommer til mannfolk har det nå vært bare han “kompisen” da.. jeg tenker at jeg skygger banen uansett, for det skjer masse tull med en del kvinnfolk også, som har vist seg å ikke være venninner likevel 🤔😊
    Så koselig at du har fulgt meg så lenge da 🤩 Setter enormt stor pris på det. Og tusen takk for gode ord 🥰

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg