ER BLITT REINT DRIKKFELDIG

Helt seriøst, å bli sittende inne en hel dag uten å ha noe fornuftig å gjøre, sånn som jeg gjorde i går – kan gi overraskende utslag. For midt inni sullinga & surringa og jårringa & bla-bla-bla for meg sjøl her, ble jeg nemlig ekstremt drikkfeldig.. og NEI, æ var ikkje på ei margefylla, hehe.

Nei tvert imot så gikk det opp for meg litt ut mot formiddag – da jeg satt å klødde meg på eine hånda og armen som er steike tørre – nesten på flassnivå til tider, at hallo.. jeg drikker jo faktisk så og si aldri noe annet enn kaffe..
Veit ikke når den endringa kom, men jeg har gradvis gått over fra å drikke MASSE vann – til å drikke lite vann og MYE sukkerfri saft – for så å slutte HELT med vannet og kun LITT saft – og nå til å drikke INGEN TING!!
Er det å vente at jeg syns jeg ser ei skrukkete sviske i speilet??

Væskeinntak er VIKTIG, så jeg bestemte meg pronto el gringo for at jeg skal ta opp drikkinga igjen, og bælma innpå det jeg klarte i går..og er godt i gang allerede i dag.. og tenker at det – i kombinasjon med at jeg prøver å kutte ut mest mulig sukker, så er det kanskje håp om at jeg snart tør å se meg i speilet igjen uten å få lyst sviskegrøt (jada – verdens teiteste humor på toppe av alt 😜)

Minuset her er jo at alt renner rett igjennom… Er du som meg, og løper på do 7000 ganger om dagen når du drikker mye?
Vel – her er tipset for oss 😉

 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg