DUGNAD & VENNINNEBESØK

I går var det enda en god dag i livet mitt. Nå skal jeg ikke fremstå som en sånn der kvalmende positiv person som bare poster sukkersøte innlegg om hvor fantastisk jeg har det på den rosa sukkerspinnskyen min.. for jeg regner med dere alle sammen veit at jeg er fullstendig i stand til å kalle en spade en spade (eller slagvåpen – okey, teit humor) Poenget er bare at jeg syns det er veldig greit å kunne fortelle både positive og negative ting som skjer i livet mitt – og akkurat nå er jeg i en veldig bra stim med gode hendelser.

Så altså, i går… jeg vurderte i brøkdelen av et nanosekund å hyre på meg og traske meg en tur til fjells. Jeg MÅ begynne å få fart på den eminente bakdelen min og bære tungt og tyngre enn tungt om jeg skal klare å fullføre det prosjektet jeg har planer om til høsten – som jeg innser nå at jeg ikke har fortalt dere om – men uansett så valgte jeg bort fjellturen til fordel for å kunne ta i et tak nede hos brorsan. Jeg og go´venninna mi (og noen stykker til) har hatt jo tidligere hatt oss noen runder med dugnad hos han.. du kan lese litt om det i innleggene “To tøffe tøtter” og “En lang men god gårdag“. Og i går tok vi oss en ny runde. Hun klipte gress og raka, og jeg heiv meg til og begynte å male den gamle bua/sjåen som vi da har drevet på med tidligere. Fikk tatt to sier i går, og det er i alle fall jeg strålende fornøyd med.

Når alle sidene er blitt røde og fine – må nok ha i allefall to strøk med maling – skal krysset i døra samt alt av karmer/lister bli hvitt.. og helt til slutt skal taket bli svart.
Juppsiyeppz, og bærre lækkert.. for i tillegg til dugnadsarbeid var det rom for kaffepauser med mye skavvel og latter.

Og på kveldingen i går var jeg så sabla heldig å få besøk av ei venninne som jeg ikke har sett på fleire måneder (atter en gang) Det er hun som eier den blomsterbutikken som jeg har vært å jobbe litt i sånn dann & vann, og sjøl om vi hver gang vi møtes sier at det skal ikke bli SÅ lenge til neste gang – vel.. så har det likevel blitt SÅ lenge mellom hver gang. Men DENNA gangen…

Så ja, gårdagen var flottersfin den. Og i dag tar jeg springfart med svalestup ut i verden og satser på å lage meg en ny, god dag – og ei god uka.
Håper dere klarer å gjøre det samme ❤️

6 kommentarer
  1. Viktig å fortelle om både gode og dårlig dager uten å “male” for tjukt på 😉 Ser jo ut som broder’n fikk ei helt ny bu han, så fin ble den med noen malerstrøk 🥰 Håper dagen i dag også blir fin, klems 🤗

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg