EN LANG MEN GOD GÅRDAG

Da er det fredag og helg.. høres faktisk veldig godt ut, fordi denna uka føler jeg at jeg faktisk har gjort noe fornuftig til gangs.

I går dro jeg jo ned til brorsan for å hjelpe til med litt mer ting og tang ute på eiendommen hans, og da jeg var innom her siste gangen i går, hadde vi jo en liten pause. Jeg skulle egentlig prøve å oppdatere dere i går kveld, men fikk rett og slett ikke tid.

Jeg var så skjitheldig at jeg fikk lov til å leke meg med elektrisk verktøy, hihi.. så noe av det første jeg gjorde var å kappe ferdig de blikkplatene som skulle brukes på taket som skulle skiftes på den gamle bua hans. Æ liiiika sånt arbeid.

Og så var jeg litt behjelpelig når brorsan lektra ferdig så alt var klart til takplatene skulle opp.

Deretter fikk jeg det for meg at jeg ville prøve å fikse litt på trappa foran inngangen til den samme bua – eller sjåen om dere vil.
Var temmelig overgrodd, men etter litt intens jobbing sier jeg meg fornøyd med resultatet.

Etter hvert kom så først go´venninna og gubben hennes bortover, og hun heiv seg rett i jobbinga hun også. Bl.a raka hun mer av plenen og kjørte det bort, og jeg var behjelpelig med å klippe helt ned noen rosentrær og ripsbusker. Og så rydda vi vekk og omrokerte vi på alt mulig fra blikkplater til dekk.

Og etter at han var ferdig på jobb kom sønnen deres også bortom. Han er snekker, og det er han som har stått for jobben med å skifte tak på den gamle bua/sjåen.

Dessverre tenkte jeg ikke på å ta bilder fra fremsida etter at han hadde gjort seg helt ferdig, men dere skjønner kanskje tegninga likevel.

Liten pustepause på den flotte gjengen.

Så som dere skjønner ble det en ny, lang – men god dag med dugnad, og go´venninna hadde med seg vaffelrøre bortover så arbeidsdagen ble avslutta med vaffelkos ute på plattingen.

Det vil si jeg og brorsan fylte den største hengeren hans med noen ting som skal bortover til huset etter mora vårres, så i dag er planen å ta oss en aldri så liten øytur. Og SÅÅÅÅ er det helg.. trur æ!

Ha en riktig flottersfin dag da, alle sammen ❤️ CU L8R

6 kommentarer
  1. Du er skikkelig arbeidsjern. Det ble skikkelig fint. Her har jeg styrt med å lage ostekake. Har bare å pynte med bringebær og gele. Nyt helgen. Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg