TO TØFFE TØTTER

Det var egentlig meininga at jeg skulle komme innom i løpet av gårdagen og fortelle litt om de dagsplanene jeg snakka bittelitt om i mårrainnlegget i går. Men jeg blei så opptatt at jeg hadde faktisk ikke tid til å sette meg ned å blogge. Og litt sjølskryt må være lov, og da sier jeg at jeg og go’venninna mi er to tøffe tøtter altså ❤️

Saken er at jeg skulle egentlig ned til brorsan og hjelpe til å rydde plass rundt ei bu han har, fordi han får hjelp i dag til å bytte taket på den – og da må det jo være plass til arbeidsfolket å gå rundt der. Men så kom da go´venninna mi også bortover for å ta i et skippertak hun også, og daaa blei det liv i leiren for å si det sånn. Vi starta med å rydde rundt bua som planlagt, og fikk lempa litt ting og tang i hengeren. Nå må jeg ile til å si at det var ikke vi som fylte den henger´n full i går altså.

Deretter tok venninna riva fatt og raka og kjørte boss, mens jeg gjyva laus på først et tre som brorsan skulle ha fjerna, og deretter ei svær spireabuske som også skulle jevnes med jorda. Ble stor forskjell, ikke sant?

..til dere som føler at dere har noe formanende å si akkurat nå – dere kan spare dere bryderiet fordi jeg kommer ikke til å bry meg 😉

Og sååå skjønner dere, fikk venninna mi en – kremt – glup??? ide..
Saken er at kledninga på den bua skal også skiftes fordi den er temmelig oppråtna på et par av veggene.

Det skyldes at mulda har ligget over murnivået over en lengre periode, og dermed “spist opp” kledninga nedenifra.
Så ideen til ho her go´venninna var at vi skulle grave frem muren på de to sidene, sånn at det var klart til at brorsan kunne skifte kledning så snart som mulig.

Jeg starta med å grave her…

..og hun gravde der.

Å fy fasan som vi jobba!! Vi hakka og grov, plukka stein og trilla lass etter lass med muld unna. Jeg hadde jo et litt mindre område å jobbe på, så når jeg var ferdig med mi side hjalp jeg til på hennes side. Jeg hakka og grov og hun måkka i trillebåra og kjørte det vekk. Og til slutt ble det riktig så bra, og godkjent av inspeksjonssjefen sjøl (les: brorsan)

Yepp, jeg tenker vi er virkelig to tøffe tøtter.

Så dagen i går ble lang, men god. Jeg liker fysisk arbeid, og sjøl om kroppen nok fikk et sjokk i går fordi det er ei stund sia sist jeg jobba så intenst, er jeg sinnsykt fornøyd med gårdagen.

Hva dagen i dag bringer, ja det gjenstår å se. Ha i allefall en riktig flottersfin onsdag der ute i den store, videre verden ❤️ CU L8R.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg