BURSDAGSMÅRRA

God mårra og god søndag alle sammen. Yeppz, i dag har jeg bursdag så da tenker jeg at jeg har lov til å være liiitt (ekstra) sjølopptatt. I følge enkelte er jeg visst ekstremt sjølopptatt 🤔 men det velger jeg å ignorere i dag. Så nå sitter jeg ute på verandaen og har bursdagsmårra med frokost OG pakke. Det ble ikke søndagsrundstykke nå, for det tar jeg når guttungen kommer.

Pakke ja.. Er dere spent på hva som befant seg inni pakken? Bilde kommer straks, men først vil jeg vise dere de to gavene jeg fikk på fredag, fra hhv fredagsdate-venninna og nevøen min (for de som husker det innlegget).

Et mygglys (som står på bordet på verandaen)

Og sokker.. ekstremt tiltrengt, må vite.

Sååå var det pakketingetangen på bordet da, som er fra brorsan.

Et skitkul zippo-lighter..

..oooog…ny mobilholder til bilen.

DET var gaven sin, det..for den jeg har rauk for snart et år siden, og alle som har tatt en titt inn i det aller helligste i det siste (les: kupeen) veit at de 2-3 siste månedene har jeg måtta brukt ene bamsen min som støttekontakt for å holde telefonen oppe, hehe. (Ja, æ sprang ut og tok bilde til dåkker)

Yeppz, nå er Yours Truly superfornøyd og skal straks tusle seg inn på kjøkkenet og lage egg & baconsalat til guttungen som skal komme bortover i løpet av dagen. Men først litt mer mårrakaffe, og HIPP HURRA FOR MÆ 😁😁

Ha en riktig flottersfin dag alle sammen ❤️ CU L8R

Det siste mårrabubbelet mitt på TikTok finner du HER

23 kommentarer

Siste innlegg