BESTE LUNSJEN EVER

Først av alt må jeg si at jeg er mektig imponert av den hjertevarmen som enkelte mennesker har for andre. For tenk – i går, etter innlegget mitt om månedens ord – overlevelse – plinga det jaggu inn litt penger på vipsen min. Først fikk jeg totalt hakeslipp..og så ble jeg så rørt at jeg nesten begynte å grine..
Så i dag hadde jeg en plan.. Eller TO planer, men den siste får du vite mer om seinere i dag 😉

Men den første planen var å rase på butikken og røske med meg det som jeg savner aller mest når jeg har sånne måneder som det her – nemlig brunost og melk… Så med ostehøvel, brød og smør på slep, dura jeg ut døra og kosta bilen i rekordfart, hehe..

Etter shoppinga – som også innebar en banan, satte jeg kursen ut av byen for å nyte maten..og tru mæ, det føltes som den beste lunsjen ever!!

Så tusen, tusen milliona takk igjen, du min reddende engel – det er ikkje første gang du har “bærga rævva mi” LUV U ❤️

Egentlig hadde jeg håpa på å finne et sted der jeg kunne sette meg ute og spise, men det er jo totalt håpløst i nord-Norge nu om dagan..og i tillegg var jeg en smule kald på grunn av jeg valgte å gjennomføre den andre planen min først…jada, den derre som æ skal fortelle om seinar, ja..derfor ble det “innelunsj” ute 😉

14 kommentarer

Siste innlegg