ADVENTSMORGEN – 19.desember

God tirsdag alle sammen – og velkommen til en ny adventsmorgen her på bloggen. Linken til den siste adventskozen min på TikTok finner du HER.

Luke 19

Her skjuler det seg i dag en ny stjerne laget av kopierings papir.

Jeg ser at akkurat disse er faktisk superpopulære og veldig mange butikker selger de ferdige stjernene i forskjellige størrelser. Legger ved en liten beskrivelse på slutten av innlegget.

Så var det tid for min pakkekalender, som i dag ga meg skikkelig flashback til 80’tallet. Nemlig et kult ornament med Gizmo. (Ja æ har pynta treet)

KONKURRANSEN

Dagens spørsmål: Hvem har skrevet manus, tekster og musikk til musikalen «Putti Plutti Pott»?

………………………………………………………………..

Papirstjerne

Start med å tegne opp og klipp 12 remser på 1,5 cm i bredden (langs kortsida på arket). Lim to remser i kryss på midten.

Snu krysset og lim to nye remser på hver side av den første.. før du snur alt igjen og limer to remser til på tvers over så det blir fletta sammen.

Deretter bøyer du de ytterste papirremsene og limer de sammen slik som dette.

Lag en til av resten av remsene og legg den ene oppå den andre..de “flateste” sidene skal vende utover. Stikk de løse papirremsene inn i hver sin spiss og lim de fast.

Denna stjerna kan du variere i det uendelige i størrelse, alt etter bredde og lengde på remsene. Og vil du ha doble eller triple spisser, er det bare å flette sammen flere remser som kan bøyes og limes sammen.

Lykke til!

12 kommentarer

Siste innlegg