SOMMERLISTA & TEIEBÆR

Her går dagene i sitt vanlige, rolige men likevel produktive tempo. Som jeg nevnte i bl.a det forrige innlegget mitt så sysler jeg mye ute i hagen her borte i fjorden, og på min jakt på ugress å fjerne har jeg faktisk funnet en hel haug med skjulte bærplanter. Nærmere bestemt steinbær – eller teiebær som de egentlig heter.

Dette er villbær som jeg husker fra oppveksten min men som er ekstremt vanskelig å finne, derfor var jeg i ekstase når jeg fant ikke bare ett men TO områder der de vokser.

Har du smakt steinbær/teiebær noen gang? Personlig syns jeg de er nydelige med sin litt småsyrlige smak som kan minne litt om rips.

Ellers har jeg faktisk fått i boks et nytt punkt på sommerlista mi – nemlig å sløve i hengekøya. Egentlig har jeg gjort det opptil flere ganger i det siste, jeg har bare rett og slett ikke fått knødd meg til å ta bilde av det før i dag, hehe.

Ser jo at det er noen punkter til som mangler før lista er komplett, men tenker at sommeren er nå ikke over riktig enda. Og OM jeg ikke får i boks alt før høsten har gjort sitt endelige inntog, er det nå ingen krise om det blir ei høstliste ut av sommerlista.

Ha en riktig flottersfin lørdag da, alle sammen ❤️ Vi ses når vi ses.

6 kommentarer
      1. Nei det er ikke mye igjen – problemet er at jeg begynner å gå tom for tid siden det er bare noen få dager igjen nå til jeg skal på langturen – og etter det er det jo blitt temmelig høstlig av seg. Men som sagt jeg kan jo gjøre sommerlista om til ei sensommer- eller høstliste da 🤗

    1. Du klarer sommerlista 🙂
      Å henge i en hengekøye å bare duve, er nydelig. Teiebær vet jeg ikke om vi har her, men vil se etter de.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg