JUL(i)GAVE & KOZELIG FROKOST

Riktig god mandag alle sammen. Her flyr ukene av sted altså, og jeg har egentlig litt problemer med å henge med i svingene. Tenk at vi er langt ute i den syvende måneden alt.. mankan!
Men det er enda sommer og godt å være til, så da skal i allefall ikke jeg klage. I går fikk jeg besøk av bålmannen min, og vi hadde ei sykt trivelig avslutning på uka. Han veit at jeg setter enormt stor pris på blomster, og da spesielt villblomster og hageblomster, og se hva jeg fikk da han kom.

Her om dagen feira jeg tradisjonen tro 6.juli med JUL(i)tre noe han faktisk syns virka interessant – og jeg ble sykt imponert over at jeg fikk en JUL(i)gave av han også.

Med litt innhold som gjenspeiler JUL..

..og litt som gjenspeiler JULI.

Æ meine.. WOW! En som faktisk er like “sær” som mæ – oh lykke, hehe.

Ettermiddagen og kvelden i går var som sagt supertrivelig, og i mårres ble den ei kozelig frokoststund før han måtte suse av sted til en avtale.

Og nå sitter jeg her og jobber litt med de forskjellige SoMe jeg er på. Ellers er planene mine for i dag ganske enkle. Holde meg innomhus noen timer til, og så skal jeg suse til Harstadbyen for å treffe guttungen til den vanlige mandags-middagsdaten vår. Gleder meg masse-masse til det altså.

Ha en riktig flottersfin mandag da, alle sammen ❤ CU L8R

6 kommentarer

Siste innlegg