..OG DA GÅR VEIEN VIDERE

Yepp..da har det atter vært noen stille daga på bloggen min..men det betyr ikke at det har vært rolig rundt ørene på meg, hehe =D

De som har fått med seg tidligere innlegg, vet jo at jeg den siste måneden har bodd på Kirkenær i Hedmark, i et bittelite  koselig hus sammen med søstersen.

 

Jeg flytta jo sammen med henne både for å hjelpe henne med å komme i orden i huset hun leier (gammelt er gammelt..) samt prøvd å være behjelpelig med barnebarnet hennes som bor hos henne i perioder.

Det har vært full fres fra mårra til kveld, med alt som hører med til å være delaktig småbarns”forelder”..i tillegg til alt fra vedstabling og små-reparasjonen til bygging og snekring. Man går liksom aldri tom for noe å gjøre.
Og kosa oss..ja gjett om..det har vi tatt oss tida til å gjøre, hele veien..både utendørs og innomhus.

Og i går kveld fikk jeg jaggu surra meg rundt og pakka de julegavene som “hører hjemme” her i huset =) 

 

Men nå kjenner jeg på meg at tida for å dra videre for min del, er kommet.

Hvorfor?…tja, si det.. Jeg har jo vært mer eller mindre alene i ukesvis om gangen, i over 5 år nå..og jeg er absolutt ikke laga for det “bråket” det tross alt er å ha folk (og da spesielt en aktiv 1-åring) rundt meg 24 timer i døgnet..
Dessuten sliter mye med personlige ting, som gjør at det kjennes ikke ok ut å i lengden skulle bo “på nåde” hos søstera mi. Dette er tross alt HENNES hjem, og selv om hun vil jeg skal se på dette som mitt hjem også, er det bare ikke mulig for meg å gjøre det..så da er eneste alternativet for meg, å atter en gang bryte opp og dra videre..

Hvor??..veeel..blir nordover igjen, det..i alle fall for en periode. Jeg kjenner et enormt savn etter sønnen min, og da hans dager er fylt med skole, jobb, kjæreste og venner – er det faktisk mye enklere for meg å dra opp til han, enn han ned hit..

Så nå setter jeg altså nesa hjem mot nord.. Aner ikke hvor lang tid jeg blir å bruke før jeg kommer meg oppover..(eller hvor lenge jeg blir der) men satser på at jeg får ånden over meg, så jeg kan prøve å holde dere litt oppdatert under veis 😉

 

Ha en nydelig dag da, folkens..og husk å ta vare på dere selv og hverandre <3

VROOOOOOM!!! =D

 

#hjelpetil #familie #småbarn #myestyr #sliten #drarvidere #hjemtilnord

18 kommentarer

Siste innlegg