TIMEOUT fra BLOGGEN!

..yepp..sånn er det bare, dessverre. Jeg “stenger ned” bloggen min på ubestemt tid…igjen.

Jeg sletter den ikke – for det er ei mulighet for at jeg kommer tilbake..og jeg blir garantert å stikke innom og lese innlegg.. Men jeg får det bare rett og slett ikke til å fungere for min egen del nå. Jeg har jo massevis å skrive om..sånn egentlig..for det skjer jo ting & tang i hverdagen..og jeg har også vært ute og fartet med kongen i det siste..men energien – og ikke minst GLEDEN ved å sette meg ned og fortelle om det, er totalt fraværende for tiden.

Er vel ikke mye å si om den saken, annet enn at jeg kjenner på meg at jeg enda ikke har fått ting på plass i livet mitt, sånn at jeg er så fornøyd som jeg burde. Jøss ja, jeg trives her jeg bor, og jeg stortrives på jobben..men jeg kjenner at det er NOE som mangler, for jeg er rastløs og urolig, og bokstavelig talt kvier meg for å komme hjem, når jeg først har kommet meg uttafor døra. Og sånn skal det ikke være!!
Så frem til jeg (forhåpentligvis) finner ut av ting, får det bare dessverre være med hele blogginga.

Jeg konsentrerer meg om Instagram (zoeticWorld) – hvis noen har lyst å følge meg der.
Der er jeg daglig med minst ett bilde..som dette, idag 🙂

 

Og i tillegg har jeg ei bildeside via Facebook – zoeticWorld by Helene, som jeg prøøøøver å oppdatere i alle fall én gang i uken =)
Siste bildet som var postet der, er dette =)

 

Da ønsker jeg dere alle sammen en riktig god Kristi Himmelfartsdag – jeg nyter den så langt på verandaen, i et fantastisk vær <3

 

 

Klemme-klemz til dere alle <3

19 kommentarer

Siste innlegg