FROKOST PÅ KOLLAN

Vi har nå vært så vanvittig heldige her i nord, at været har vært overmåte flott i flere uker – inkludert i dag. Men ingen ting varer evig – så for å være på den sikre sida at jeg skulle få med meg i alle fall én frokost til ute i godværet, stappa jeg boka og litt mat i sekken (kaffen og kjelen ligger der bestandig), heiv på meg turklærne og traska meg et lite stykke bortover veien, og så opp i skauen.

Målet var Kollan, et flott område som jeg har skrevet litt om i et tidligere innlegg (det kan du se HER)

Turen starter i oppoverbakke, og så går det jevnt oppover hele tiden – men i rolig gange bruker jeg – tja – 20 minutter..akkurat passe til å ikke bli så svett at jeg må ha med skifteklær av frykt for å begynne å fryse.

Siden jeg hadde stått opp og gått rett ut, uten mårrakaffen min, kjente jeg at jeg begynte å bli både seriøst kaffetørst og småsulten da jeg kom opp – så jeg fikk sanka sammen en haug med ved..

 

..og snart var frokostbålet i gang =)

 

Ganske fin utsikt, selv om det begynner å bli ganske så overgrodd der nå..

 

Satt lenge-lenge og kosa meg, og skikkelig nøt dagen i fulle drag.
Det finnes ingen ting i verden som gjør meg mer tilfreds og lykkelig, enn når jeg kan sitte slik og bare føle samhørigheta med naturen, og la roa fylle hver eneste, lille del av meg.
<3 LYKKE <3

Men til slutt var det på tide å pakke sammen og traske seg ned igjen..skikkelig tilfreds med meg selv og mårraen – og parat til å gjyve løs på resten av dagen =)

Ikke noe å si på utsikta på tur hjem heller =D
Jeg bor da bak det gamle skolebygget dere ser helt til høyre i bildet 😉

 

Ha en riktig flottersfin dag videre da, alle sammen <3

 

#blogg #hverdagsblogg #turblogg #tur #fottur #frokost #bål #frokostbål #kaffe #bålkaffe #utpåtur #kollan #andørja

25 kommentarer

Siste innlegg