AT DET ER MULIG..

Endelig kom det opphold og godvær til oss..og her ligger jeg. Flat ut som en tom-sekk, og kjenner at det er skikkelig frustrerende at jeg ikke kommer meg ut. Begynte å bli dårlig i går formiddag, mens jeg satt å kosa meg med fleskesvor til filmen. Vet jo at jeg ikke tåler de noe særlig, men hallooo??
Starta med smerter nede til høyre i underlivet / svangen, og etter hvert eskalerte det så inni svarten, at klokka 18 krabbet jeg meg under dyna og sa takk & god natt til verden.

Men det skal sies – jeg kan ikke erindre å ha hatt ei så jævlig natt på mange, mange år.

Ingen tvil om at jeg hadde feber, for jeg svetta som fy – og ut på morgenen var jeg så dyvåt at jeg bare måtte opp å skifte. Men det verste var vel at kroppen jobbet så inn i hampen med å få bukt med ting, at nyrene mine gikk på høygir. Og det, i kombinasjon med at jeg må sove på sofa, da guttungen har soverommet, gjorde at natta ble rett og slett pyton. Var et par ganger jeg skulle opp og på badet, men måtte bare glemme det. Så jeg fortsatte å knaske paracet, og i dag er jeg mye, mye bedre. Joda. Jeg ligger flat ut enda, og kjenner at det er feber som herjer i kroppen.
Men at smertene kom fra det jeg spiste, er jeg rimelig sikker på. De letnet og er nesten borte nå, når kroppen har fått vært et par runder på doen.

Så ja – dette er fredagen min..hahahaaaa…får bare krysse finger og tær for at jeg er frisk i mårra, og at godværet holder ei stund..

 

#hverdag #hverdagsliv #syk #sykdom #medisin #smertestillende #harstad #troms #nordnorge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg