MIDTUKE-SURR

Onsdag og midt i uka igjen, gitt. Er helt utrulig hvor fort tida flyr når man har noe å henge fingrene i. Og godt er det, for jeg begynner å bli seriøst lei av vinteren. Det er jo klin umulig å ha dårlig tid om morgenen. Man vet jo aldri om man våkner opp til snøstorm, slapseføre, speilholke – eller et par meter snø og gnallfrost, så man må bruke en ekstra halvtime for å få bilen kjørbar. Snakk om at vær-gudene er stabilt ustabile!!

Nå skal det selvfølgelig sies at det er jo ikke så ofte jeg MÅ ut tidlig for å rekke avtaler, da..og i dag hadde jeg ganske så god tid på meg, etter at jeg hadde fått sønnen min på jobb.
Møtte ei venninne for kombinert kaffe-besøk med någo attåt, og litt arbeids-planlegging.

Hun har et hus som skal selges, og da er det mye som skal falle på plass i prosessen for å få best mulig pris. Men etter en del diskusjoner att og frem, med mye latter inni mellom, kom vi da opp med en plan.

Etter en trivelig dag med venninna, var det på tide å få slengt i hop litt middag.
Kjæresten til guttungen kom for å spise sammen med oss, og det er bestandig trivelig.

God kombo – pannekaker & ertersuppe.

Og nå sitter jeg her og vagler – god og mett og lurer litt på hva jeg skal finne på frem til kveldens webinar starter. Valget står mellom å ta meg en kjapp tur ut i snykov fra til tider knallblå himmel – eller hive meg over bøkene mine.
Og med tanke på at dette er siste uka med kurs, sier fornuften at det bør bli studiene som vinner..så da er det bare  frem med blyant & papir,  brette opp ermene og gjyve laus over en solid kopp kaffe..og kanskje en liten bit sjokolade..eller tre 😉

#hverdag #hverdagsliv #husoghjem #venner #vennskap #kaffe #kaffekos #kaffebesøk #wienerbrød #sjokolade #middag #pannekaker #ertesuppe #familie #familieliv #studier #kurs #bøker # studiemateriell #fotokurs #harstad #troms #nordnorge

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg