SKULLE DU SETT PÅ MAKAN, DA

Av og til sjokkerer jeg til og med meg sjøl!! Som i dag, da jeg våkna proppfull av energi og bestemte meg for å bruke litt av den til å “gå ut” å spise. Normalt sett spiser jeg jo de fleste måltidene mine ute for tida.. bokstavelig talt – men i dag nøyde jeg meg ikke med bord og stol rett utenfor bilen. Så jeg kokte kaffe, fylte tursekken med godsaker og labba ivei opp på en liten topp rett i nærheta av bilen. Og skulle du sett på makan, da – når klokka bikka 07.00 var frokostbordet dekka og jeg hadde en fantastisk start på søndagen.

Jeg hadde egentlig en fantastisk dag i fjellet i går også, og tenkte å vise dere litt bilder…men jeg har ikke fått sorter de enda, så jeg skal gjøre mitt ytterste for å komme innom her i løpet av dagen med et lite innlegg om den turen. Noen av dere har sikkert fått den med dere på diverse SoMe, men jeg har jo innsett at ikke alle her inne er aktive andre steder.

Så yeppz, I’ll be back ❤️ og vil du ikke vente på neste innlegg, finner du en videosnutt fra turen i dagens mårrabubbel på TikTok som du finner HER.

Gikk du glipp av det forrige blogginnlegget mitt, “WOHOO..EN PERFEKT START PÅ HELGA” finner du det HER

8 kommentarer

Siste innlegg