LUKE 11

Det er ikke så veldig mange sorter småkaker jeg lager til jul – men det er definitivt ingen jul uten risboller her i huset, i alle fall ❤️

LUKE 11

RISBOLLER

3 plater kokesjokolade (300 gr)
4 ss sterk kaffe
1 pk delfiafett
2 egg
2-3 ss sukker
Ca 1/2 pk puffet ris

Bryt sjokoladen i små biter og smelt den i kaffen ved svak varme. Smelt delfiafettet og la det avkjøles litt.
Visp egg og sukker til eggedosis og pisk deretter inn sjokoladen.
Tilsett delfiafettet litt av gangen, og visp godt hele tiden.
Ha til slutt i puffet ris – jeg bruker ikke fullt 1/2 pose…syns risbollene fort kan bli for tørr hvis det er for mye “poffaris” i dem..

Settes med skje på brett/fat og settes kaldt til de er stivnet.

Oppbevares i tett boks på et kjølig sted..

PS. de er også veldig gode om man bruker melkesjokolade – bærre spør venninna mi 😉

11 kommentarer

Siste innlegg