HURRA..Æ FIKK PAKKE

Hei & hoppsann folkens.. skulle du sett på maken, da er det jaggu blitt langt utpå kveldinga alt. Dagen har vært super den, og jeg har faktisk vært ute og vært sosial på formiddagen. For å ta det siste først, så har jeg vært å drukket kaffe og skravla litt med go’venninna og gubben, og det var supertrivelig som vanlig.

Men før det – fikk jeg pakke. Eller pakker i flertall.

For noen dager siden fikk jeg nemlig ei melding fra en av følgerne mine på TikTok som sa hun hadde noe hun trodde jeg ville like – og om jeg kunne tenke meg å møte henne på f.eks Kanebogensenteret.. noe vi da gjorde i dag. Tøtta viste seg å være utrulig grei, ei sånn som jeg gjerne vil ta en kaffe eller tre med ved ei seinere anledning.

Det ble ikke tid til kaffe i dag, men pakker? Oooh jah. Bare se her.

Sjekk den nydelige t skjorta.

Jeg regner med dere ser et gjentakende tema her? Yeppz, tøtta har fått med seg at jeg elsker øyenstikkere og jeg finner ikke ord for hvor takknemlig jeg er for alt det flotte hun ga meg.

Men nå er det da godt utpå kveldeninga, og jeg gir meg på bloggen for i dag. Har ikke vært særlig aktiv på noen SoMe i dag, men det er det en grunn for..som dere ikke får vite før i mårra.

Ha en riktig flottersfin kveld videre ❤️ og god natt etter hvert.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg