KAOS!!

..hmm..kan vel EGENTLIG prøve å skylde på at jeg ikke har sovet mer enn en time i natt som var, og dermed er rimelig ukonsentrert – men i alle fall – etter at jeg kom hjem fra venninna mi i dag, har det virket som om det meste har gått på halv-tverke.

Starta under middags-forberedelsene..skulle lage kjøttdeig og spaghetti – og står heeeelt i min egen verden som jeg av og til gjør – og vips!! Før jeg skjønte hva som skjedde, hadde pakken med spaghetti revnet – og det lå stødd lysegule “strå” utover hele kjøkkengulvet. Okey..lar meg ikke avfeie så lett – har tross alt en ny pakke i skapet – så jeg soper opp av gulvet, og får hivd litt fra den andre pakken på kok.

Glad og lykkelig over at ting ordnet seg, snur jeg meg og skal begynne med kjøttdeigen..KLANK!! Hadde glemt at jeg hadde latt skapdøra stå åpen da jeg henta den andre spaghetti-pakken..og klarte å dunke panna rett i døra.. AUU!! Men fremdeles ok – bare å ta et dypt åndedrag, telle til 10 og gjøre seg ferdig. Gikk faktisk smertefritt med resten av matlaginga..ingen stygge brannsår, ting som ble svidd eller tilløp til brann, hehe..

Så var middagen over og guttungen dro ut på den ekstrajobben han har..og jeg tenkte at jeg kanskje skulle få rydda kjøkkenet før jeg satte meg ned for kvelden..hahahaaa..hele rydde-sjauet endte med at zalo-flaska hoppet ut av neven min og landa på gulvet…åpen..så jeg bokstavelig talt måtte vaske gulvet i oppvaskmiddel..og DA var nok, nok..så nå sitter jeg her, da – muuuuse stille i sofa, for å ikke gjøre mer ugagn.

Har dristet meg til å tenne påske-lysene og laget meg en kopp kakao, og vurderer nå å kanskje kose meg med litt film..

..hvis jeg da ikke setter fyr på duken, søler ut innholdet, knuser koppen, setter peanøtter i vranghalsen og krasjer laptop´en under veis, hehe =P

 

#blogg #hverdag #hverdagsliv #uheldig #uflaks #roter #kaos #kos #lys #stearinlys #kakao 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg