SMÅ PLANER

Goood mårra godtfolk – i dag er det for første gang på lenge grått og regntungt ute her, men jeg har likevel starta dagen ute. Det er noe helt eget å kunne nyte den første koppen med kaffe i kombinasjon med frisk luft – hauet mitt våkner på en helt anna måte da.

I dag har jeg faktisk noen små planer.. så gjenstår det å se om jeg klarer å få fullført de da. Jeg akter nemlig å surre meg tilbake til mi ega leilighet noen dager, og første planen… eller rettere sagt”utfordringa” blir å komme meg til fergeleiet. Hva utfordringa med det er? Vel, som de som kjenner meg godt veit så er jeg ikke glad i å ta ferga (nei, æ blir ikkje sjøsjuk og æ er ikkje redd på havet) Jeg bare rett og slett liker IKKE å sitte “innsperra” i ei halv evighet og kjede vettet av meg mens fergene daffer fremover som ferger gjør. Og folkesky som jeg ofte er, har jeg en inngrodd motstand mot å eksponere meg sjøl på sånne folksomme steder. Men den ferga jeg har planer om å ta i dag bruker ikke så veldig lang tid, og så er det ei åpen ferge som betyr at jeg kan sitte i bilen min under overfarten. Så da får vi se om jeg tar rett arm i rundkjøringa borti her, eller ender opp med å kjøre den lange veien rundt, hehe.
I tillegg har jeg sett for meg litt småpjusk som skal styres og bales med hjemme i leiligheta når jeg engang kommer meg dit.
Så yeppz.. små planer – men planer er det åkkesom, så får jeg bare se om de blir fullført.

Ha en riktig flottersfin dag nå da ❤ CU L8R

6 kommentarer

Siste innlegg