LIVSSTILSENDRING & SOMMERLISTA

Riktig god mårra alle sammen. I dag står jeg på farta for å dra bortover til øya og huset etter mora mi, sammen med brorsan og nevøen min. Søstersen, eldste dattera og eldste barnebarnet er jo der fra før – og nå skal vi samles for å få skifta ut det store stuevinduet der borte med to mindre.

Men det er i dag. I går hadde jeg en supertrivelig ettermiddag sammen med guttungen, og jeg må bare si at jeg er superstolt av kar´n.

Han – i likhet med så mange andre sliter med kostholdet sitt, og her for noen uker siden slo vi oss i hop og laga en avtale at jeg skulle komme bortom hver mandag for å lage litt sunnere mat til oss, og så hjelpe han å legge til rette litt for resten av uka sånn at han slipper å tenke på bl.a middag når han er ferdig på jobb. Skjønner veldig godt at når man er søkke sliten etter en lang dag, er det SÅ mye enklere å ty til en burger eller pizza i stedet for å stille seg opp å lage noe sjøl.
Så vi har da holdt på med detta i 5 uker – og tenke seg til, flinke glunten har faktisk gått ned nesten 5,5 kilo. Det er jo superbra!! Og sjøl om det kanskje høres litt rart ut, feira vi i går med å kjøre ut og kjøpe oss en softis hver. Alle som har prøvd eller prøver å gjøre livsstilsendringer VEIT at litt kos må man unne seg av og til.

Og yeppz.. siden det ble softis på meg i går, fikk jeg også unna et nytt punkt på sommerlista mi.

Ha en riktig flottersfin dag da alle sammen ❤ Ses når vi ses

14 kommentarer

Siste innlegg