2 AV 3 ER IKKE VERST.

God ettermiddagskveld godtfolk – da er enda en super dag på hell. I mårrainnlegget mitt i dag skreiv jeg at jeg hadde en liten plan for dagen – og den planen var i utgangspunktet et ønske om 3 ting (nope, ikkje et Kinderegg)
Jeg hadde håp og planer om å komme meg ut i frisk luft sammen med venner, tenne bål og fiske litt.
Og heldige meg fikk 2 av 3, og det er ikke verst.

I går etter at jeg og brorsan var kommet oss tilbake fra øya veksla vi nemlig noen får ord med go´venninna mi og gubben hennes, og jeg ytra da et ønske om fisketur og båling i dag dersom været holdt. Men når vi sto opp i dag, var det grått og småyr over hele linja. Likevel bestemte vi oss sånn i full fart og ut av det blå at vi skulle hive oss rundt og gi faen i hva YR meldte og bare teste ut et sted – og endte faktisk opp på Evenestangen. Der var det grått men opphold (nesten hele tida) – og liiitt mye vind. Men vi fant oss et sted som var nesten i skjul for den vinden, og jeg og go´venninna fikk et helt bord med benker for oss sjøl..

..mens brorsan og gubben til go´venninna fikk sitte enda litt mer i skjul. Han gubben hennes er han som har fått den grusomme sykdommen ALS som jeg har fått lov til å blogge om, og oppdatering om han og livet deres kommer etter hvert. Jeg er jo så utrulig glad for at han kan være med på disse turene, og da er det selvfølgelig viktig at vi finner steder som er lett fremkommelige for han, og her var det genialt. Dere ser så vidt bilen demmes rett oppå haugen der.

Tru om de følte at æ så ned på de, hehe.

Dessverre ble det ikke noe av fiskinga, for det var fjæra sjy og dermed alt for mye tang til at jeg gadd å prøve meg på å kaste ut der.

Men som jeg sa tidligere – 2 av 3 er absolutt ikke verst, og vi hadde det supertrivelig i flere timer med bålkos og mye skravvel og latter.

Selvfølgelig ble det både bålkaffe og bålmat – og jeg måtte teste ut en ny smakskombinasjon (etter å ha fått ideen av gubben til go´venninna)
Brødskive med brunost & “kremert” tjukkpølse. Det var faktisk godt, hehe.

Så som dere skjønner har jeg hatt enda en super dag, men nå er jeg kommet meg hjem igjen og akter å bruke ettermiddagskvelden på null & niks og anna fanteri.

Juppsiyeppz.. ha en riktig flottersfin lørdag videre alle sammen

 

6 kommentarer

Siste innlegg