KJAPT OM GÅRDAGEN..

Hey og hoppsann alle sammen, da skal jeg prøve meg på ei bittelita oppdatering om gårdagen. Jeg var jo så svær i kjeften i går at jeg hadde SÅÅÅÅ mange bilder jeg måtte gå igjennom før jeg kunne poste detta innlegget.. hehe.. joda.. mange bilder var det, men djiiiisezz.. det smarte stuntet jeg foretok med å knipse bilder ut gjennom vinduene på hhv fega og bilen til brorsan, var ikke så smart likevel. Men altså.. jeg surra meg nedover til brorsan såpass tidlig at vi rakk 11.30-ferga over dammen, og så var det å snirkle seg i sneglefart over øyene og bort til huset etter mora vår. Og når jeg sier snirkle, så mener jeg snirkle.. for det var fanden dryle så sykt mye humper og bumper i de veiene som vi måtte prøve å unngå, at man kan bli reint svett av mindre.

Nå var det jo på grunn av lasta i hengeren at vi måtte ta det så sinnsykt med ro, for det ville vært jækla kjipt å komme frem med ett eller begge vinduene knust, men at de veiene er et reint helvete å kjøre på? Åh jah.. og jeg har kjørt på noen veier i detta landet vårt opp gjennom årene, men dessverre er Ibestad kommune blant værstingene.

Men nok om det. Vi kom oss velberga frem, fikk i oss litt medbrakt lunsj i form av brødskiver og kaffe, og så lasta vi av henger´n.

Andørja med “Dronninga” rett frem.

På tur ned Heia…snart fremme.

Deretter tok jeg meg en liten runde og fikk oversikt over ting og tang av elektriske duppeditter for å klare å få bukt med villniset i hagen, og så testa jeg gressklipperen (note to self: husk å kjøpe med olje til den før æ fyk bortover dit neste gang). Og så sjekka jeg “avlingene” og fant noen rabarbrastilker som var brukanes.
Deretter innså vi at vi ville nå ei tidligere ferge tilbake om vi kjørte akkurat der og da – noe vi da gjorde, og rakk 17.00-ferga med god marging.

Resten veit dere. Da fikk jeg et lite hint av sommer, med rabarbrasuppe og sløving på sofa resten av kvelden.

Nå skal jeg hive meg rundt og gjøre noe fornuftig. Har en liten plan for dagen – men det får dere ikke vite noe om før seinere, hihi.

Ha en riktig flottersfin dag da alle sammen CU L8R

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg