ENDELIG!!

Jaah, da er jeg ENDELIG på veien igjen..og på tur vekk fra Nord Norge.

Som jeg nevnte så vidt i går, så ble turen bortom nabokommunen ikke helt som forventet. Jeg fikk henta pakken, og dere skal få se innholdet når jeg åpner den. Og så dro jeg bortom brorsan for å levere noe..og klage min arme nød fordi – det er pokker ta enda ikke tett inni hjemmet mitt!! BLARGH!! Glemte å poste linken i går, men det ligger en liten TikTok-snutt om det  HER.

Vel, ikke noe å gjøre med det i øsende, pøsende regn..så den store masterplanen er å bruke en zillion tuber silikon og bare peise på med gørra der jeg kommer til. Men – det endte ikke der.. nånei..da jeg skulle dra derifra, oppdaga jeg to ting:

1. Ryggelyset fungerte ikke. Forhåpentligvis bare ei sikring, men jeg fant ikke den rette kursen i regnværet i går – og har glemt det i dag.. Og nei, det er ikke bare ei pæra da jeg ikke har vanlig ryggelys, men en svært LED “lyskaster” montert opp i stedet.

2. Ladelampa står og gløder konstant. Brorsan målte ladinga, men alt virka ok…og jeg har ikke hatt noe “reim-gnelling” heller…så han gjetta på at det kan komme av at den stakkars dynamoen lader 3 batterier nå. Ikkje veit æ…

Nå er jeg i alle fall og uansett på tur vekk fra nord. Hadde Sverige som et alternativ, med så dukka det nå plutselig opp et tilbud om å få gratis hjelp med å prøve å finne & fikse lekkasjen. Så nå er jeg på tur over fjorden med Lødingenferga..

..og har en avtale i mårra formiddag..i Steigen 😉

En liten Tok om det finner du HER.

Ha en riktig flottersfin torsdag videre, folkens ❤️

5 kommentarer
    1. Håper du får god hjelp slik at blir tett nå.
      Du har jammen en grenseløs tålmodighet. Det skal du ha.💕🥰
      Krysser fingrene for at det nå går retta vegen.🤞🏻

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg