KOSETUR = FOTOTUR =)

Velger å legge ut et innlegg fra gammel-bloggen min i dag også..fra september 2012..og håper dere koser dere med turen 😉

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»

Gårdagen (tirsdag) var en aldeles fantastisk dag..hadde EGENTLIG planlagt å gå en liten tur til Keipen sammen med ei venninne, for at hun skulle få tatt den siste av sine 10-på-topp-topper..og så skulle en annen venninne følge med på lasset.. meeen…ting har nå en skummel tendens til å skjære seg av og til, så hun som jeg opprinnelig skulle gå sammen med, måtte melde avbud.

Etter ei god stund med trivelig slarving over en haug med kaffe, bestemte vi oss (jeg og hun andre venninna mi) for å traske opp til Keipen likevel.. og gjett om det ble en trivelig kose-tur.. venninna mi hadde med seg hunden deres, som lykkelig virret hit & dit og att & frem og kjente en masse fristende lukter over alt.. og jeg fór lykkelig og virret hit & dit og att & frem og tok en masse flotte bilder, hehe ;o)

NAMMM!!!

 

Utrolig fristende å svømme sammen med fiskene – men brrr!!
..jepp..badinga får være til neste år ;o)

 

Var ganske vått i marka – naturlig nok, med alt det regnet vi har hele tiden – men regn kan være kult også – og regndråper er både vakre og mega-kule…
Måtte legge meg langflat for å få disse – ikke heeelt perfekte, da – men…

 


 

Tok oss gooood tid, og når vi kom opp til selve topp-punktet, bestemte vi oss for å traske litt videre i terrenget og se hvilke spennende saker naturen kunne by på..
 

Det er jo en fantastisk utsikt fra Keipen (Aunfjellet) – og stupbratt!! Ooooj – er nok ikke så tøff i trynet når jeg kommer for langt ut mot kanten der oppe, nei…tok en del bilder, men skal også innrømme at jeg både satt på baken og lå på magen for å få tatt de, hehe.. men ble ganske så fornøyd med en del av resultatene =)
 


 

Sett sånn.. langt der ned er fjæra, jo…

 

…og laaaangt der nede er Kasfjord…

 

Langflat positur igjen – for å “fange” gress-strå”

 


 

Ja absolutt en fantastisk tur i et flott terreng og med et utrolig vær.. så da var det bare å plante bakenden i mosen og nyte dagen med dragsug i magen – og forevige øyeblikket…høøøøyt her oppe… wiiiiiiiiiiiii =)


 

Ha en strålende dag, folkens!

 

#blogg #hverdagsblogg #turblogg #friluftsliv #turliv #utpåtur #fjelltur #natur #høst #bær #blåbær #dråper #utsikt #nærbilder 

10 kommentarer

Siste innlegg