I dag fikk jeg det for meg at jeg skulle kokkelere litt igjen..og få spist opp rester og arvamat før det blir ødelagt. Utgangspunktet i dag var en boks med lapskaus jeg har arva. Problemet (mitt) var bare det at for meg må lapskaus inneholde både gulrøtter, kålrabi og purreløk i tillegg til poteter og kjøtt eller pølse. Hun jeg fikk dette av tåler ikke de sakene, derfor var det en lapskaus-base jeg skulle bryne meg på i dag. Altså potet og kjøtt. Og siden jeg ikke har noen av de overnevnte grønnsakene tok jeg fantasien til hjelp og heiv oppi ei opphakka medisterkake, litt kålrabistappe-pulver og en haug med gastromatkrydder og sitronpepper. Og vips ble lapskausen omgjort til en..en..eeeh.. mystisk mos servert med hveteskorper til.
Og bare sånn i tilfelle du lurer – yeppz, det ble veldig godt
Rester må brukes ja. Der er vi gode begge to syns jeg


Fantasien må settes i gang, og som regel blir det god mat ut av det
Nyt kvelden
Javisst er vi det, så et skikkelig klapp på skuldra til oss
Takker
og en riktig fin kveld til deg.
Helt enig
Klapp på skuldra til oss 
Ha-ha, ja ting kan smake bedre enn det ser ut
He-he
Tviler ikke
Kreativitet på kjøkkenet applauderer jeg

Takker

Sånn mat er godt det! Her ble det en form med mye “rart” i! Klemsiklem
Visst er det godt – og så kan man virkelig si at man har et variert kosthold
Klemmerz
Man tar det man har, og det blir ofte overraskende godt
Helt sant
Viktig å spise opp alt! Her har det vært julemiddag på bål i flere omganger for å bli kvitt alt, hihi….! Klem <3
Ja sløsing med mat er ikke greit
Perfekt å lage bålmiddag med rester. Klemmerz 
Klart det ble godt, slik gjør jeg hele tiden mikser og trikser. Vist man ikke gjorde det hadde vi jo aldri fått noen nye smaker he he. Herlig.
Det har du sååå rett i, hihi

det er rart med det ,tilfeldigheter skaper nye retter som smaker godt :=)
Ja heldigvis.. mye bra som er kommet ut av sånt