SOMMERVIBBER

Da er det plutselig langt på ettermiddagen alt, og jeg kan ikke si annet enn at dagen har vært god den. Kan ikke skryte på meg at jeg fant på noe kjempefornuftig etter at jeg skilte lag med fredagsdate-venninna, men det ble en bitteliten kjøretur i pessregn for å lufte hauet litt. På tur hjem over Storjorda hadde jeg egentlig tenkt å stoppe og trø meg en tur ned til Heimvatnet, men det regna som sagt såpass at jeg skippa hele greia.

Men  nok om det. I det forrige innlegget mitt om brillemodeller & kinder-kake sa jeg jo at jeg hadde kjøpt meg noe som jeg syns er temmelig nusselig. Bare seee her.

Jeg er jo SÅ glad i marihøner, så denna falt jeg virkelig for altså.
Og før jeg surra meg den lille turen i regnvær, stakk jeg innom Plantasjen for å se om de hadde noe billig å by på. Vel, ikke mye som passa for mi lommebok, akkurat – men jeg endte opp med et par planter. Den ene burde nok helst få et eget bed, men jeg snakka meg en som jobba der, og han sa at jeg kunne godt bare ha den i krukke også.

Så med ho “Mari”, de to nyinnkjøpte blomstene, en kunstig kaktus, jul(i)treet mitt, en gammel ildtop (som overlevde en måned med tørke da jeg var på roadtrip) og potteskjulere som jeg arva hos ei snill tøtta, ble det faktisk litt sommervibber hjemme hos meg også.

Ellers har jeg faktisk ikke noen planer for helga, anna enn å bare kose meg og sløve litt, og ta dagene og livet akkurat som de måtte komme. Blir det godt vær kan det hende jeg kommer meg litt opp i høyden, men hvis ikke – tja, jeg har et maleri jeg skal ha gjort ferdig og et nytt et som jeg har planlagt, så jeg skal vel alltids finne noe å fordrive tida med.

Juppsiyeppz og ha en riktig flottersfin ettermiddag og kveld videre alle sammen.

6 kommentarer

Siste innlegg