CAMPER-DRØMMEN – del 1

Som mange nok har fått med seg, så er jeg i full gang med å få realisert drømmen om en camper til pickup´en min.. en mini-bobil..et mini hjem..

Fine “samegutten” til ho mor…snart kan vi flytte sammen, hihi ❤️

Nå var jo dette i utgangspunktet bare en fjern fantasi, som jeg egentlig aldri hadde trudd skulle bli virkelighet..men så har det skjedd SÅ sykt mye i livet mitt som har leda frem til det punktet der jeg måtte ta et veldig tøft valg – og det valget fører nå til at jeg faktisk blir å få realisert drømmen min.

Har du null peiling på hva jeg snakker om, kan du lese det i innlegget “den store planen..trenger litt hjelp her..”

Men altså.. til alle dere som har fulgt meg så langt på ferden, og ikke minst de av dere som faktisk er sponsorer nå – her kommer første (av sikkert en zillion) oppdateringer om meg og camper-drømmen.

Til nå har jeg fått inn godt og vél halvparten av det jeg trenger for å bli ferdig med hele prosjektet.
Så det vil si at når jeg har losa go´venninna tur/retur østlandet i månedsskiftet april/mai, er jeg steike klar til å gjyve laus på mini-hjemmet mitt.
So buckle up, bro – her skal det jobbes, LOL 😂💖

Nei seriøst – jeg er jo avhengig av snille broren min for å få i alle fall første del av prosjektet i havn, da det bl.a skal sveises en del – og det verken kan eller vil jeg prøve meg på aleina. Da faller vel hele camperen sammen som et korthus ved første vindkast, og gir Gone With the Wind ei heilt ny betydning, haha..

Så SELVFØLGELIG er jeg utålmodig som fy, for nå kjenner jeg at jeg gleder meg masse-masse til å bli husløs og kan starte på et nytt liv.. men det gjelder jo å skynde seg sakte. Må jo ta meg en runde sammen med brorsan så vi får målt opp så vi få ei plantegning med korrekte mål. Selve “reisverket” skal sveises av smale firkantrør, og så er det å finne ut hva som lønner seg til kledning..de to alternativene det står på nå er:

  1. bruke tynneste sort av kryssfiner som kles med en form for glassfiberduk og behandles med polyestermaling for å få det vannavstøtende.
  2. få støptpolyesterplater etter mål

Om jeg nå forklarer ting feil, regner jeg med at brorsan tar meg i nakken, hihi 🙈

Når det kommer til innredning, har jeg mange idéer – men tenker at jeg må vente an og se nøyaktig hvor stor plass jeg har å bruke, for å finne smarte løsninger for å gjøre det både praktisk og hjemmekoselig.
Men ting jeg VEIT jeg må ha plass til, er selvfølgelig seng, kjøkkenbenk, sitteplass & bord, samt litt lagringsplass for klær og utstyr, noe å lage mat på, innebygd porta potti, lyskilder og en liten gassovn til varme..
Dessuten har jeg en plan for muligheta til å lade mobil og mobilbank, for muligheta til å gi strøm til laptop´en så jeg kan se på Netflix og anna kos..men det får dere vite mer om etter hvert, om det lar seg gjøre 😉

Yepzz.. så langt er jeg kommet i prosessen.. og jeg tenker – har DU gode tips til ting jeg kanskje kan trenge, kom med dem.
Så lenge jeg bare klarer å holde meg innafor totalvekta av hvor mye hele sulamitten kan veie til slutt, er jeg åpen for forslag..

Og så lenge jeg driver på med dette prosjektet, legger jeg ved mobilnummeret mitt dersom flere kunne tenke seg å være sponsorer. (se innlegget det er linka til lenger opp, dersom du ikke veit hva jeg snakker om)

VIPS: 99389969

Og deler du innlegget, blir jeg veldig glad ❤️

18 kommentarer
    1. Alt det derre der inn i en bil? Og der skal du bo? Går det å bo der når vinteren kommer igjen, den er jo rett rundt hjørnet der oppe? Jeg er litt satt ut av dette prosjektet, men kjør på.

      1. Jada, når ting lages i miniformat, går det bra.. og tenker at det blir på lik linje med å bo i ei bittelita campingvogn – som jeg da gjorde fra begynnelsen av november til ut i mai et år 😉

    2. En nydelig plan! Er sikker på at dere finner gode løsninger! Skjønner godt at du gleder deg! Gleder meg til du deler denne prosessen på bloggen. Ha en fin uke og god påske!

      1. Takk for at du syns det 😊
        Nei campingvogn betyr straks mye mer problem. En ting er at det skal godt gjøres å få kjøpt en campingvogn som er i god stand for max 10-15000.. men så blir jeg nødt til å dra den med over alt der jeg drar – og det er ikke enkelt å finne et sted der jeg får plass til å parkere både bil og vogn, da jeg ikke kan benytte meg av campingplasser. Det blir nemlig alt for dyrt..

    3. Så flott at prosjektet er kommet langt i planlegginga.🤩Det blir spennende å følge deg fremover og jeg gleder meg til å se hvordan det blir.👍🏻Heier på deg!💪🏻

    4. Dette blir moro altså – gøy å få være med på! Du trenger med andre ord et solcellepanel du…..! Jeg har det på bobilen – sååå praktisk! Ellers syns jeg det høres ut som om du har tenkt ut det viktigste! Oppbevaringsplass er jo superviktig. Noe under seng osv – muligens noen skal oppunder taket? Han jeg var sammen med bygde jo om en gammel ambulanse til “bo-i-bil”. Beholdt en del av skapene – lagde høy seng på tvers bak med masse oppbevaring under som man kunne komme til både utenfra og innenfra……..! Sikkert ørten muligheter! Gleder meg til å følge med! Klemmer <3

      1. Så koselig å høre at du gleder deg til ferden 🥰
        Solcellepanel hadde vært genialt.. men dessverre blir det for dyrt i første omgang.
        Husker jo den gamle ambulansen, ja..og som du sier, det er mange muligheter – og æ har en plan, hihi 😉
        Ha en riktig fin kveld videre. Klemz🥰

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg