24989 – men AMPUTERT TUR

Yepp..2 er antall skritt jeg hadde traska frem til klokka 14.00 i dag..og enda kom jeg meg ikke til målet.

Jeg HADDE tenkt å gå hele Melå-aksla, men så forbainna susete som jeg kan være til tider, med nesa i været for å studere fjell og fjord når jeg går, klarte jeg å blingse totalt på stedet jeg skulle ta av fra traktorveien og endte med å gå flere kilometer i feil retning, haha. Ruta som har gult ved siden av er der jeg gikk feil, mens den som er kun rød er den rette.

Jeg kom meg til slutt inn på rette stien, men dessverre – da jeg kom opp i ca 700 høydemeter måtte jeg bare avbryte. En ting er at jeg holdt på å vrikke ankelen i steinura jeg var kommet opp til, men i tillegg begynner det å merkes at de fine skoene jeg arva for et par år siden begynner å synge på siste verset, og jeg hadde rett og slett for vondt under føttene til å ta fatt på de siste 200 høydemetrene. Derfor ble det dessverre en amputert tur..bare på grunn av at jeg gikk feil og traska i alt nesten ei halv mil ekstra før jeg engang hadde begynt skikkelig på den opprinnelige turen.

Meeen.. det var fantastisk så lenge det varte, og her er bilder fra både bomturen og den planlagte turen.

Deretter bar det inn på den smale sti – når jeg endelig fant den

Det var ikke mindre enn to utkikkspunkt med benk på veien oppover. Det ene stedet hadde denna utsikten.

Og ved det andre åpenbarte dette seg.

Deretter knipsa jeg ett og annet på tur oppover. Rett og slett vakkert.

Til slutt gikk det mer og mer over til steinur. Jeg valgte å snu litt lenger opp enn der dette bildet ble tatt. Det ser ikke ut til at målet er SÅ langt unna, men tru meg – når man står der med vond ankel og såre føtter – og veit hva man har i vente før man er nede igjen – vel, da virker de siste 200 høydemetrene nesten uoverkommelig.

Og nå har jeg vært hjemme i noen timer alt. Fått dusja og laga meg middag, og prøver fortvilt å holde auan åpen og unngå å sige i dunge på sofaen.

Ha en riktig flottersfin ettermiddag og kveld videre alle sammen ❤️ Og vil du høre (masse) bubbel og se litt filming fra turen, finner du det på TikTok HER

6 kommentarer
    1. For et herlig sted! Ingenting er som en skikkelig fjelltur! Selvfølgelig kjedelig når en ikke kommer helt dit en tenkte, men for en opplevelse likevel! Klemmer <3

    2. Selv om du bommet litt på veien så hadde du jo en nydelig natur å vandre i. Fantastiske bilder tar du også.
      Skjønner at du savner vagabond livet. Men kjøretøy koster jo mye dessverre. Klem

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg