HALVKAOS OG SMÅSTRESS

Heisann der – og god mandag, folkens.

Her starta dagen i et rolig og greit tempo – var oppe litt over 6 og fikk gjort unna en del små-pjusk, før jeg vekte sønnen min så han kom seg på jobb. Deretter dro jeg bortover til bestevennen min, for å kjøre han til flyplassen. Normalt tar dette en god halvtime, max 40 minutt – så vi regna ut å ha god tid til halv elleve-flyet, når vi starta litt før 9.
JOOOODA!! Det vi ikke visste, var at det var gått ras i løpet av natta, så vi endte opp med å bli stående rundt 1 time i kø, ca. midt mellom byen og flyplassen. Greit nok at vi ville jo ikke kommet rasker frem om vi hadde startet tidligere – men det var søttens frustrerende å stå der, og ikke få svar på om de ble å få alt av biler igjennom skredområdet – eller om de kun ble å prioritere flybussene som sto flere steder i den laaaange køa..

Men – til slutt kom man nå igjennom – og det var et lite rotteræs i håp om å nå frem i tide, da vi hadde fått opplyst at flyet hans var satt opp til å gå etter skjema..hehe..2 minutter før avgang var vi der – men de har nok vært greie og holdt igjen flyet, nettopp fordi alle visste jo om raset. Så  joda, han rakk det – og kom seg avgårde.

Jeg hadde egentlig tenkt å ta litt bilder på den turen, for jeg har et veldig bra kamera på mobilen…men..og det er nesten så jeg skjemmes og rødmer bare verre her..jeg hadde klart å kjørt fra telefonen min i leiligheta til kompisen. Så der dura jeg rundt uten både sertifikat og bankkort også – siden alt lå i mobilveska. Snakker om surrehue!! Tenkte med gru på hvis det hadde vært kontroll…eller det hadde skjedd ett eller annet under veis..men det gikk nå heldigvis bra, da..og håpet er at jeg har lært til en annen gang. (egentlig svært lite sannsynlig!!)

Men derfor – dessverre ingen bilder fra Harstad-Evenes-Harstad-turen….

Resten av dagen har gått med til vanlige, kjedelige sysler som vaksing & plasking, vaske klær, lage middag..ja sånne ting, ja.

Straks mer moro blir det litt senere i kveld. Er startet på siste uka mi med fotokurs på nettet. Selve kurset er engelsk og går via webinar – men jeg sitter i ledige stunder å “tyv-trener”, og studerer de norske bøkene mine i tillegg.

Joda..da er det bare å få middags-strekken unnastyrt, hive på kaffen og gjøre seg klar til kursing, med liv og lyst =)

#ras #skred #trafikkø #ventetid #forsinkelser #venner #hverdagsliv #husligesysler #husoghjem #kurs #fotokurs #nettkurs

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg