EN AKTIV MÅRRA

Gooood mårre-mårraaa alle sammen, og riktig god fredag. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg er SÅ takknemlig for at jeg får leie denna leiligheta her, fordi jeg trives så innmari godt.

Og i natt har jeg sovet som en stein helt frem til klokka 6. Så frisk og uthvilt heiv jeg meg rundt og fikk gjort unna et par arbeidsstykker, som å få tømt sekken med gress og muld som jeg luka vekk i forrige uke – men glemte å tømme før jeg dro til øya.. og så har jeg endelig fått knødd meg til å få på plass den plata under verandaen til husvertene som jeg har som tak i kozekroken min.

Veit ikke om noen husker at det uværet som var her i vinter tok tak i den og røska den ned? Jeg hadde jo tenkt å prøve å få den på plass tidligere, men ikke rakk jeg opp med å stå på vanlig stol og som oftest så enten snødde det eller så var det så sykt kaldt at fingrene mine ikke ville samarbeide. Og etter det skal jeg innrømme at jeg har glemt hele greia (unntatt når det regna, hehe) Men i går når jeg kom heim ringa jeg på hos dem og lurte på om de hadde noe som var høyere enn en stol jeg kunne stå på, for jeg måtte rekke så høyt opp at jeg fikk plata inn i de metallsporene – og yezz.. resten veit dere. Og alt det FØR jeg satte meg ned med mårrakaffen og laga dagens mårrabubbel på TikTok.

Etter at de første koppene med kaffe var fortært, heiv jeg meg rundt og kokte egg og farga håret..

..og sååååå var det endelig frokosttid.

Og nå skal jeg straks surre meg til byen og ta meg en kopp kaffe med någo attåt sammen med fredagsdate-venninna mi. Kjære vene, det må være minst 2 måneder siden sist, da vi begge har vært både bortreist med både kroppen og hauet (hehe, æ er sikker på at ho tilgjir mæ for det utsagnet der) og ellers opptatt hver på vår kant.

Juppsiyeppz & joda, det har vært en aktiv mårra, ingen tvil om det.

Ha en riktig flottersfin fredag nå da ❤️ CU L8R

4 kommentarer
    1. Å herlig – alt det der FØR frokost! Du er tøff altså! Såå glad for at du koser deg i leiligheten og trives! Og godt det blir noen turer innimellom! Goood klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg