FRA KAOS TIL PARADIS

Det er fremdeles sykt godt vær her, og derf fant jeg ut at jeg det var bare å komme seg ned av verandaen og ut i hagen i dag også. Høre på insekter som surrer og snuse inn den fantastiske duften av syrin.

Når jeg kom hit i forrige uke hadde jeg null intensjoner om å løfte så mye som en finger i hagen her. Klarer dere å huske hvor sabla overgrodd det var? Reine jungelen jo.

Sånn så det ut over heile eiendommen.. ikke noe vakkert syn akkurat. Og heller ikke et behagelig sted å skulle sitt ute på. Så derfor ga jeg meg sjøl et solid, mentalt spark i rævva og leita i garasjen for å se hva som fantes av hjelpemidler. Å bruke gressklipper i jungelen innser nok alle er et dødfødt prosjekt. Ingenting er selvfølgelig umulig da, men likevel.. Etter litt romstering endte jeg opp med disse to, og da var det bare å brette opp ermene og gjyve laus på kaoset.

Det er ikke ofte jeg skryter av meg sjøl, men når jeg først bestemmer meg for noe er jeg veldig målrettet – og jeg er ikke redd for å jobbe fysisk og ta i et tak. Så etter et par dager med intenst jobbing og temmelig mye rå muskelkraft fra mårra til ettermiddag, er det villnisset av en hage her borte forvandlet fra dette..

..til dette. Fra kaos til paradis tenker jeg.

Det gjenstår enda mye å gjøre, fra raking til kapping av døde greiner. Men det værste er tatt, så i dag har jeg raka litt og så tatt meg en koselig lunsjpause under syrinen (som er lilla i virkeligheta, ikke rosa)

Ligger forresten en ny TikTok ute HER

15 kommentarer

Siste innlegg