TO FLUER I EN SMEKK (smekk 2)

Som jeg skreiv i det forrige innlegget mitt som du kan se HER, har jeg vært på ikke mindre enn to turer i dag. Og gjett om jeg var fornøyd etter denna turen.

“Smekk” nummer to var også i Kvæfjord, nærmere bestemt til Korsvatnet. Der har jeg vært mange ganger før, derfor visste jeg at jeg fikk brukt meg litt – for veien dit er en eneste lang oppoverbakke, hehe.

Men først passerte jeg ei bru..

..og deretter et…eeeh..tja. Er det et tre eller ei einebuska? Kult var det i alle fall.

Etter å ha forsert den eviglange oppoverbakken, kom jeg først til ei lita brakkehytte som har stått der så lenge jeg kan huske. Er vel 12 år siden jeg var der første gangen, så det begynner jo å bli noen år.

Deretter måtte jeg ned og knipse det islagte Korsvatnet.

Fremdeles var jeg ikke heeelt fornøyd med lengden på turen, og det var en nydelig dag – så jeg traska like greit en god kilometer til innover, på øversida av vannet.

Til slutt hadde jeg fått metta mi for denna gangen, og slengte meg ned i solgløttet ei stund før jeg rusla meg ned til bilen igjen.

En liten videosnutt fra turen kan du se på TikTok HER.

Men nå skal jeg hive meg rundt og laga pizzadeig. Er hos guttungen, og tradisjonen tro skal vi bake spøkelsespizza og feire Halloween når han kommer hjem fra jobb.

4 kommentarer

Siste innlegg