TANKER på LØRDAGSKVELDEN

Yeppz, da er det lørdagskveld i de tusen hjem.. Det er jo stor forskjell på hva folk holder på med rundt om kring i det ganske land – og ellers i verden også, selvfølgelig. Noen har sikker ei megaflott stund og gjør akkurat det de hadde planlagt, om det nå er festligheter eller bare rett og slett sløving i heimen. Noen er kanskje ute på tur eller på reise.. og noen er garantert på jobb. Mens andre nok må tilbringe kvelden og natta under helt andre omstendigheter enn de hadde sett for seg.
Så jeg lurer – har akkurat DU en trivelig kveld da?
Det har jeg..heldigvis. Det har vært en god dag, og jeg har fått gjort unna det jeg hadde håpa på i formiddag. Måka snø og støvsuga hele leiligheta. Og nå gjør jeg vel egentlig også akkurat det jeg hadde sett for meg. Sitter avslappa og lettere sammenkrølla i pysjen på sofa og nyter å kunne se ut som et “takras” uten at noen bryr seg.

Skuldrene er senka, og jeg ser på en gammel serie – “Charmed”, mumser litt popcorn og drikker sukkerfri julebrus. Tester den billigvarianten fra Rema – Prima, eller hva det merke nå heter. Ikke den beste jeg har smakt, men vel verd de få ørene jeg betalte for flaska. Har bare en liten pause nå for å blogge litt, før det er tilbake til en ny episode med de tre hekse-søstrene. Strikkinga er lett tilgjengelig i tilfelle jeg skulle bli skikkelig lei serien.

Vel, det var bare noen tanker fra meg på en lørdagskveld.
Ha en riktig fin en videre alle sammen ❤️ enten du gjør det du har lyst til å gjøre – eller om livet har sendt deg i ei helt anna retning enn det du hadde planlagt for kvelden.

Jeg har posta to innlegg tidligere i dag, som du kommer til ved å trykke på linkene her: NY DAG – NYE MULIGHETER og VARM LUNSJ & SESONGSTART 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg