..sånn ble PAPPESKE-PROSJEKTET.. kreativiteten lenge leve

Jupp-jupp og god mårra alle sammen. Som jeg skreiv i innlegget om “Dagen som bare forsvant” så holdt jeg på med et kreativt prosjekt av ei pappeske. Det vil si, det var esker i flertall som jeg hadde liggende etter at jeg kjøpte senga. Skulle ha kvittet meg med de for lengst, men nå er jeg faktisk glad for at jeg er temmelig treig til tider, hehe.

Jeg fikk ideen fra ei juleside jeg er medlem i, og med penn, linjal og en skarp kjøkkenkniv gjøyv jeg laus på eskene å kutta, bretta og limte så limpistolen nesten var rødglødende.

Jeg ble dessverre temmelig plaga fordi byggverket mitt hadde klart å vri seg og det er temmelig skeivt og skakt fremdeles – men VOILÀ!!!…

Min helt egen papp-peis til førjulstia.

Skal innrømme at jeg er litt stolt over meg sjøl akkurat nå, fordi jeg hadde jo ingen mal å gå ut i fra. Og sjøl om den som sagt er temmelig skeiv vises det ikke om man ikke går tett innpå den, og med litt ekstra detaljer (også i papp) syns i alle fall jeg at den ble fin.

Som “varme” på peisen har jeg et par ekte vedkubber og noen led-lys med oransje flamme.

Kunne sikkert malt med litt sotfarge inni, men det får komme etter hvert..om jeg gidder. Er såre fornøyd med den sånn som den er.

Ha en riktig flottersfin dag da alle sammen ❤️ CU L8R

Det siste mårrabubbelet mitt på TikTok finner du HER:

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg