KOSETUR – DET ER KOS DET..del 2

God mårra alle sammen..her kommer del 2 fra gårdagens tur. For de av dere som ikke fikk med dere del 1, kan du se den HER.

Som jeg nevnte i går havna vi da forbi fergeleiet i Kjøpsvik, på et sted som virkelig oste av hjertevarme.

Nærmere bestemt ved ei grillbu rett ved veien mellom Kjøpsvik og Hundholmen, nesten 25 mil unna huset til brorsan.

Regner med de aller fleste har sett ei grillbu, i alle fall på bilder – men legger ved et lite glimt av den innvendig. Skikkelig stor og god plass.

Siden det var et nydelig vær valgte vi jo å sitte ute. Her er brorsan på tur til å ta et dypdykk i tursekken sin.

Og min fantastiske og totalt gale nevø..words are needless, hehe.

Jeg er som regel fyrbøter, og etter at jeg hadde fått kjørt igang bålet, ble det tid for pølsesteiking. FINNES ikke noe bedre lukt enn lukta av bål ❤️

I tillegg til pølse, måtte jeg jo selvfølgelig ha meg ei stekt brødskive med brunost. Akkurat passe svidd på baksida – Nydelig!

Og så måtte jeg jo selvfølgelig ta litt bilder av området rundt. Det var en fantastisk flott plass, som med beliggenheta faktisk er tilgjengelig for absolutt alle.

Snakk om rein idyll, altså. Det var fantastisk å bare sitte der å nyte varmen fra sola, kjenne lukta av bålet stikke i nesa og høre insekter som surra rundt en. Litt mye klegg, men hey – det er sommer i nord så hva gjør vel det.

Så for å gjenta det jeg starta med å si i del 1, så tok gårdagen ei litt anna vending enn det jeg hadde trodd da jeg sto opp. Jeg fikk meg utrulig flott dag, og det var virkelig koselig å tilbringe den sammen med brorsan og nevøen min.

Ha en riktig flottersfin tirsdag alle sammen ❤️ CU L8R

Det siste mårrabubbelet mitt på TikTok finner du HER.

6 kommentarer

Siste innlegg