ICE BUCKET CHALLENGE for ALS-FORSKNINGEN

Yeppz, jeg har fått ei utfordring!! Som dere veit har jeg generelt sett vanskelig for å si nei til ei utfordring, men akkurat denna utfordringa tar jeg med stor glede. Det er medblogger Bunny som utfordra meg til å være med på å støtte opp om ALS-forskningen ved å få ei bøtte isvann og hauet og donere penger til forskninga.

I dag er Internasjonal dag for Amyotrofisk lateral sclerose, altså ALS – en rett og slett drittsykfom som er utrulig viktig for meg å kunne være med på å kjempe for å få en kur mot, da gubben til bestevenninna mi fikk den grusomme diagnosen for under 1/2 år siden. Jeg er så utrulig heldig at jeg får følge og skrive om livene deres på godt og vondt her på bloggen, og har du ikke lest de to innleggene mine

ALS – i dødens grep del 1- Det hele begynner

ALS – i dødens grep del 2 – Det går skremmende fort

Så for å gjøre ei lang historie kort og holde fokus på hva innlegget og utfordringa går ut på – jeg oppfordrer ALLE til å ta ei bøtte isvann for en god sak OG doner noen kroner til ALS-forskningen.

Som sagt utfordrer jeg ALLE til å ta utfordringa..og håper flest mulig går inn på ALS NORGE og doner noen kroner til forskningen som kan redde liv.

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg