DAGEN I DAG.. kjapt fortalt

Heysann & hoppzann alle sammen der ute..nå er jeg bare innom en kjapp tur for å gi ei bittelita oppdatering fra dagen i dag. Akkurat nå er jeg “nydusja”..det vil si jeg har vaska håret i elva og varma vann på primusen så jeg fikk skrubba heile kroppen fri for alt fra støv og salt til fluer og løv.

Jeg har nemlig vært på fjelltur i dag.. wohoo. Etter frokost vurderte jeg for og imot hvor vidt jeg skulle ta laus doningen og surre videre, eller traske meg en fjelltur – jeg oppdaga nemlig ei løype ikke langt unna her jeg står. Turen vant, og fy fasan så glad jeg er for det.

Eneste minuset nå er at det betyr at jeg fremdeles står parkert på et sted nesten uten internett, så dere får ikke se bilder fra turen før tidligst i mårra ettermiddag. Har virkelig prøvd å poste ting her, men videoer på TikTok og Snap er bare å glemme, og jeg brukte en halv time på å få lasta opp 4 bilder i forbindelse med nytt ukestema til Asfaltcamping og friskluftsliv-gruppa mi.

Derfor legger jeg ved kun ett bilde til..mine to trofaste som nå henger til lufting etter at de i løpet av 6 timer og 18000 skritt tok meg opp i høyden til 1257 moh og ned igjen.

Til opplysning så står jeg parkert temmelig høyt oppe fra havnivå, så jeg har ikke gått alle de høydemeterne, altså.

Ha en riktig flottersfin kveld videre alle sammen ❤️ og ei riktig god natt når den tid kommer.

Har posta ett innlegg tidligere i dag, det ser du her: Kreative impulser på fjellet 

6 kommentarer

Siste innlegg