KREATIVE IMPULSER PÅ FJELLET

God mårra og god mandag, og riktig god ny uka. Som dere veit liker jeg å være litt kreativ av og til, og etter at jeg fikk et bilde på ei melding av et kult stykke rækved, ble jeg faktisk inspirert til å være litt kreativ. Nå var det jo ikke mye rækved å finne på Venabygdsfjellet, og ikke har jeg mange andre hobbyrelaterte remedier i bilen å hjelpe meg med. Meeeen…den u-kronede dronninga av Gaffa, fra planeten Glopknork slår til igjen.

Hadde det skjitartig mens jeg styra og bala der for meg sjøl, og etter hvert ble en tom dorull forvndla til en liten vase og en serviettring som jeg pynta dagens frokostbord med.

Ellers er det ikke mye å melde herfra. Hadde frost i natt, og is på vinduene i mårres..men med tanke på hvordan forholdene er enkelte steder hjemme i nord, skal jeg bare holde kjæft og ikke klage. Uansett så er det atter en gang strålende sol og varmt nå, hehe.

Jeg har egentlig en del bilder fra i går som jeg kunne tenkt meg å dele med dere, men nettforbindelsen er så elendig her at jeg bruker opp mot 5 minutter for å laste opp ETT bilde.. så de glimtene fra gårdagen får heller være til en annen gang.

Ha en riktig flottersfin dag videre alle sammen ❤️ og kos dere med livet.

4 kommentarer
  1. Gøy å være kreativ innimellom å lage ting med hendene 🥰 Her blir kreativiteten stort sett brukt til å strikke eller hekle nå om dagen. Håper du får en fin mandag, klems 🤗

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg