BARE ROT, JO.. og litt tanker om VEIEN VIDERE

God formiddagsmårra fra øya. Yeppz, har fått surra meg dit nå – med ekstremt blandede følelser. Fikk vaska et par maskiner med klær i går, gått meg en herlig tur i vind og blåst, og laga meg ei nydelig søtpotet- og gulrotsuppe med kylling til kvelds. Ingen bilder av den, men oppskrifta er på TikTok..og du kan se den HER. Men ellers har alt vært bare rot på meg. Hauet mitt har “bråka” og vært temmelig høylytt, og jeg sov utrulig dårlig i natt på grunn av smerter i hele kroppen – var nesten så jeg gikk ut i bilen å la meg.

Dagen i dag skal hovedsakelig brukes til å vaske resten av skittenklærne, og prøve å planlegge veien videre. Jeg klarer ikke for alt i verden se for meg hva jeg skal gjøre med bilen min for å klare å holde meg både tørr og varm i vinter. Folk har foreslått å ta med alt fra lavvo til fortelt, MEN.. 1: -det skal kjøpes.. 2: -det skal være plass til å frakte det med seg.. 3: -det krever større områder for å kunne parkere bilen.. og 4: -det er tidkrevende og for tungvint å sette opp og ta ned, spesielt i dårlig vær.

Så han tygesen veit!!

Da skal jeg rote meg videre gjennom dagen, og håpe at noen intelligente tanker dukker opp.

Legger ved noen få bilder fra gårdagen om noen er interessert.

Utsikten min i går mårres. Det vil si, jeg sov faktisk på Heia (den der store rasteplassen med samisk butikk som alle som har kjørt nordover sikkert veit av), men doen var stengt så jeg kjørte litt lenger nedover før jeg kokte kaffe og laga meg frokost.

Et par bilder fra turen til øya.

Og noen bilder fra gåturen min her i går ettermiddag.

Til slutt kveldshimmelen før jeg prøvde å få meg litt søvn.

Ha en riktig flottersfin dag videre alle sammen ❤️

Det forrige innlegget mitt “TRE UKER PÅ LOFFEN & VAKKERT KVELDSBESØK” finner du HER.

Og dagens mårrabubbel på TikTok finner du HER.

 

17 kommentarer

Siste innlegg