YEZZ..Æ KLARTE DET…

Hehe..nå er det vel en del av dere som sitter å leser, som tror at i dag har ho Helene hatt et stort gjennombrudd av et eller annet slag..men – sååå spennende er det ikke. 
For mange er vel dagens “opplevelse” bare å smile av – men for meg var det faktisk kjempemoro.. Jeg fikk til å fotografere ikke bare én, men 2 sommerfugler på ganske så nært hold, før de fløy. Og det ER stort for meg, for jeg har jaggu krøpet som en ålegnu i mellom busker og trær, for å klare å få et nært bilde – som også er rimelig klart.

Og i dag fikk jeg det til! 
Hvor?…hehe..av alle steder jeg har drevet jakta mi, så var det faktisk hjemme..rett utenfor døra, at jeg klarte å forevige de..
Mens jeg satt å spiste grøt og kosa meg, oppdaga jeg plutselig en vakker skapning som hadde landa på ei steinhelle rett bortenfor der jeg satt.
Jeg klargjorde telefonen, sklei lydløst som en skygge ned langs hagestolen og ålte meg som en orm bortetter hellene – og KNIPS!..der vart´n foreviga, gitt =)
Så – i det jeg skulle prøve å få denne halvgamle skrotten OPP av bakkenivå igjen – ser jeg en annen sommerfugl sitte på en blomst i bedet til husverten. 
Dermed var det bare å sjekke innstillingene på telefonen igjen, og fortsette i rollen som kålorm..og klarte jaggu å snike meg nært nok til at jeg fikk fanga den kar´n (eller tøtta) også..JUHUU =D

Og her er resultatet..ikke verdens beste – men bra nok til at jeg er fornøyd 😉

 


 

 

#blogg #hverdagsblogg #helg #lørdag #foto #sommerfugl #sommerfugler #nærbilde #micro #mikro #macro #makro

14 kommentarer

Siste innlegg