DET VAR DEN DAGEN – MED VINDKAST OG BJORR-MIDDAG

Hjelp og trøste for en dag..hehe.. Dro jo over til nabokommunen i formiddag, for å jobbe de siste 5 timene mine der. Og jada – alt i skjønneste orden til å begynne med. Vaska & plaska, og drakk kaffe & skravla med “husfruen” i pausene. Men så – da jeg hadde ca.1 time igjen – og kroppen var begynt å bli ganske små-sliten..så POFF!! Der gikk jaggu strømmen. Og det var jo absolutt ingen vits i å fortsette å gnikke og gnu, når jeg ikke kunne se hva jeg gnikka og gnudde, hehe. Så jeg satt ei lita stund for å se om strømmen kom tilbake – men nei.

Vel – da fikk man gjøre noe annet til gangs..så jeg kjørte ned til broren min, som bor tvers over fjorden, og så heiv vi oss rundt og fikk flytta den gamle motoren og gearkassen min, som jeg rydda plass til noen dager tidligere.

 

 

..koselig lyd på sånne gamle travere 😉
 

 

Og der var både gearkassen og motoren trygt på plass og godt innpakka 🙂


 

Og – selvfølgelig – mens jeg var der, kom strømmen til bake igjen. Sååååå…da var det å dra tilbake til jobb-prosjektet mitt, og få unna den siste timen der 😉

Så klokka ble faktisk over 18.00 før jeg satte nesen hjemover..og det første som møtte meg der – var resultatet av at det nok har vært en god del vind her i dag..for det fint pynta utebordet, var ikke fullt så fint nå..


 

..men ingen ting var knust eller ødelagt – så det var bare å sette det opp igjen. 

Og nå har jeg klart å fått surra i hop litt “bjorr” til middag..det er da – for de som ikke vet det – en sånn “man tager hva man haver” og bjorrer sammen i ei gryte, hehe =)

 I dette tilfelle ble det litt kjøttdeig som snart var gått ut på dato, en løk som prøvde å snike seg til å bli plante, ei oste-skorpe som så så ensom ut i kjøleskapet, og litt ris fra i går..og tyttebærsyltetøy 😉


 

..og snaaaart skal jeg se om jeg klarer å få knødd meg til å lese gjennom noen blogger og svare litt på kommentarer =D

Ha en flottersfin kveld videre, alle sammen <3

 

#blogg #hverdagsblogg #hverdag #hverdagsliv #torsdag #jobb #sliten #vaske #renhold #motor #gearkasse #middag #bjorr #rester #restemat

14 kommentarer
  1. Dyktig du er. Og herremin det maa ha voerre mye vind. Bra at ingenting vart knust 🙂
   Det hadde forresten vaert veldig interessangt om du kun ha skrevet ett innlegg om fibromyalgi. Hvis det ikke er for privat for deg selvfoelgelig. <3 Hvordan du oppdaget det og kordan diagnosen av legen foregikk. Jeg har et serioest misstenke om at jeg lider av denne sykdommen (siden flere aar) og maa vel komme meg til legen foer eller seinar. :/

  2. Sola: Takk for det =) Ja jeg tror det må ha blåst noe voldelig her..så jeg var heldig at ingen ting var ødelagt.
   Oki..tja..jeg har ingen problemer med å skrive om sånt, så det var jo en idé..for det er faktisk en ting jeg må ta hensyn til, også i forbindelse med turene mine =) ..og ja – jeg anbefaler deg å finne ut av det..er jo ikke så mye å gjøre med – men det er greit å få ting bekreftet – eller avkreftet.. =)

  3. Tusen takk, det hadde vaert kjempekjekt. Og ja det er ogsaa veldig interessant og faa vite kordan du lever hverdagen med sykdommen og kordan det gaar i et med turene =)))
   Ja det e ikke stort aa gjoere med det, men kanskje greit aa vite hvorfor man gaar med sterke fibersmerter i hele kroppen naar man ellers ikke e syk… Og det e jo eventuelt flere symptomer som kommer med sykdommen.

  4. Sola: Får bare si selv takk..for tipset..har liksom ikke falt meg inn at det kunne være av interesse – så det skal jeg garanter få gjort noe med 😉 Og ja – det er nok mye rart som kan følge med den sykdommen der..huff.. Ha en super kveld videre,da =D

  5. Ja det ble en lang dag! Det så godt ut det du lagde..bjorr..nytt navn..hihih…pytti panne kaller vi det…Nå må du kose deg og slappe av! ha en god kveld!

  6. dvergpinschere i mitt hjerte: Hehe..ja der kan man se hvor stor forskjell det er på navn..når vi lager pytti panne her (eller som jeg har lært) er det en egen rett med poteter, grønnsaker og pølse i små biter – og så skal det være speilegg oppå =D Takk for det – og en riktig god kveld til deg også =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg