TIL SVARTENS MED SNYKOV OG RESTEN AV VERDEN..

Startet dagen med å kose meg inne i varmen..godt krølla opp i sofa med kaffekoppen, mens jeg tittet ut av vinduet på guttungen som gjorde seg klar til å dra på jobb. Snø, snø,snø….og atter snø. Nå syns jeg seriøst det burde stoppe snart.

Joda – jeg vet hvor jeg bor, og vi har jaggu hatt så mye snø enkelte vintre, at man bokstavelig talt har måttet ta sats for å få slengt den over de stadig større snøskavlene, og nærmest laget mini-tunneler for å komme oss frem.
Men det har jo skjedd at man har hatt svært lite snø også, da – og selektiv hukommelse er en fin ting. Derfor er man like optimistiske hvert år, om at våren kommer tidlig…i februar..haha..okey..vi får den i mars. Hmmm..i april..DA er det vår her, for den snøen som kommer nå, er bare “tine-sny”..den forsvinner med én gang, og tar den gamle med seg..Også YEZZ – det er virkelig sant – vi får det snøfritt til 17.mai..wuhuu.
Som sagt, ingen ting i veien med optimismen og trua her nord 😉

Men så var det resten av dagen, da. Hadde ikke noe spesielt på tapetet – ingen jobbing og ingen venninner som jeg hadde lovet bort hjelp til – så jeg ble sittende å gruble, for og imot hvor vidt jeg skulle gidde å bevege meg ut i snø-kovet, eller om jeg bare skulle gi en god pokker i hele verden, trekke for gardiner, tenne litt lys og sette på en favoritt-film mens jeg stapper usunne ting i truten…

Jeg simpelthen ELSKER Pirates of the Caribbean-, Lord of the Rings- og Fast & Furious-filmene.

…synd de ikke lar seg kombinere, hehe..meeen – ikke for det – jeg har kanskje litt problemer med å se LOTR- teamet dundre rundt i Hobbit-land i en 1970 dodge charger..dog kunne det vært interessant å opplevd Jack Sparrow i god surre-hue-stil, mens han prøver å “SAVVY´e” seg ut av situasjoner der vi alle skjønner at det er knyttneven som har det siste ordet…
Hmmm..mens derimot har jeg ingen problem med å forestille meg en pirat-variant av Vin Diesel, løpende rundt i Mordor, iført tights, brølende og svett, med øks og sverd og…eeeh..jah,,,trur jeg lar fantasien stoppe der, hehe..

..og ved nærmere ettertanke – det bke en “til svartens med verden” dag i dag.
Det endelige valget falt på LOTR, da jeg veldig godt kunne tenkt meg å vært i deres verden akkurat nå.

..så skal jeg ta meg et F&F-maraton litt nærmere opp mot når #8 kommer ut på kino..(sikle-sikle) 😉

 

#hverdag #hverdagsliv #vinter #snø #sne #morgen #morgenritualer #film #filmkos #stearinlys #harstad #troms #nordnorge

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg