QUIZ til mårrakaffen – del 17

Mårn der.. natta i natt har vært teit!!!!!! Våkna klokka 2.45 og ikke søtten at jeg fikk sove igjen på lang, lang tid. Trur det nærma seg stå-opp-tid (les: 5 før jeg endelig blacka ut litt igjen – og da sov jeg til 6.45. Som sagt – teit!!

Men nå er nå mårrarutinene unnagjort og kaffen er i koppen, så nå tenker jeg at jeg rett og slett starter dagen med et nytt spørsmål & svar – innlegg, som jeg denne gangen har hente hos Heidisverden. Hennes svar ser du HER.

Spørsmål 1: Har du vært med om noe overnaturlig?

Svar: Ja, veldig mange ganger.. men det er historier som blir litt lange å skrible ned kjapt her.  Saken er at jeg har bestandig vært “åpen”, og følt/sensa ekstremt mye. Men for noen år siden fikk jeg noen ekstremt ubehagelige opplevelser som har gjort at jeg bevisst har stengt av, og etter det har det vært stilt rundt meg. Ett unntak er da jeg fikk kontakt med mora mi et lite halvår etter at hun gikk bort – hun ville bare vise meg at hun hadde det bra – hvor hen hun nå enn befant seg. Hun trodde jo på Gud, så da tenker jeg at hun er i den himmelen hun trodde så sterkt på.

Spørsmål 2: Kan du nevne noe du angrer på at du aldri gjorde?

Svar: Garantert masse.. men nå er jeg en sånn person som “lukker døra” når jeg går videre, så jeg kommer egentlig ikke på noe som helst spesielt.. hmmm..

Spørsmål 3: Hva ville du gjort om du fant en lommebok, som tilhørte en nabo du ikke likte?

Svar: Vil så gjerne si med hånda på hjertet at jeg ville levert den tilbake.. men om jeg var totalt utsulta og blakk, og det var penger i den, så kan jeg i ærlighetas navn ikke si 100% sikkert at jeg ikke ville tatt de penga og handla mat…

Spørsmål 4: Vet du hvorfor dine foreldre valgte ditt navn?

Svar: Yepp.. jeg heter Anna Helene og er oppkalt etter farmora mi som het akkurat det samme. Men siden vi bodde i samme hus som de, og hun til daglig ble kalt Anna – ble jeg da Helene til hverdagsbruk.

Spørsmål 5: Har du noen gang bedt til Gud om bord i en fly, bare for å være på den sikre siden?

Svar: Nei, i allefall ikke bevisst. Jeg er ikke kristen, så for meg er dette med Gud og Satan kun som ord vi er opplært til å bruke.. som i “Åh herregud, da..” eller “Satan også..” og dermed kan jeg godt ha lira av meg remser om bord i både fly & båt og andre steder, uten at jeg har tenkt over hva jeg har sagt..

Yeppz..litt ærlighet fra mæ på mårran, hehe.

Håper dere får en riktig fin torsdag. Nå skal jeg konsentrere meg om enda mer mårrakaffe, og litt ut mot formiddagen blir det en ny runde med camperbygging.. Gledes! 😊

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg