LAMMEGRYTA MED DET RARE I

Da jeg dro fra nord for godt over ei uke siden hadde jeg med meg en god del arvamat. Det gikk jo utrulig bra den første uka siden det var så sabla kaldt over hele landet, så jeg klarte å holde maten frosset. Men med de siste dagenes varmegrader ser jeg at nå er alt blitt opptint, og må derfor spises kjappest mulig for å slippe å kaste noe. Så i dag rota jeg frem en pose med ferdigstekt lammekjøtt, poteter og gulrøtter. Og ut av det ble det skapt atter en ny, navnløs rett.. lammegryte med masse rart i.

Og hva det rare er? Vel jeg hadde oppi masse ekstra smak… italiensk kryddermix, korianderpulver og en god dæsj baconost. Deretter tilsatte jeg en pose rett-i-koppen tomatsuppe m/mozzarella – og resten av den sprøstekte løken som lå og så så ensom ut. Yeppz, det ble faktisk veldig godt detta også.

Nå skal jeg bare kose meg resten av dagen (akkurat som om jeg ikke har gjort det i hele dag, hihi) Skal glo litt på Netflix og kose meg med en fantastisk god proteinsjokolade som jeg hadde glemt at jeg hadde. Teitingen hadde gjemt seg bakerst i matskapet mitt, hehe.

 

9 kommentarer
    1. Greit å få brukt opp litt forskjellig – og denne gryta høres spennende ut! Smart at den sjokoladen hadde gjemt seg, for da fikk du dessert også! Klem <3

    2. Det så skikkelig godt ut.🤩
      Bra at du får brukt opp maten nå når du har fått litt mildvær.👌🏻
      Kos deg med Netflix og proteinbar.🤗

    3. spørs om det blir kaldere igjen der du er ,muligens litt snø også så da vil maten greie seg litt til ,men klart en må spise det en har arva så en slipper å kaste ,gryta di såg smakfull ut den

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg