HELGEKOZ PÅ HØGT NIVÅ

Utrulig hvor kjapt dagene flyr..nå er det jaggu mandag igjen – og den første helga her nede hos søstersen og minien over..og gjett om jeg har storkosa meg sammen med dem. Lørdagen dro vi ut på en stor og flott lekeplass som ligger bare noen minutters kjøring unna. Det var ingen andre der, så vi fikk virkelig boltre oss fritt både liten og stor.

Og tru mæ, vi boltra oss 😁 Her snakker vi alt fra fotballkamp til basketball, ake på magen i sklia og å svinge seg i dessa/huska. Kan ikkje huske sist æ har flirt så mykkje 😂
Etter at vi var ferdige med å rase rundt på lekeplassen, kjørte vi en liten tur så minien fikk sove, før vi dro hjem og bare kosa oss i godværet. Hadde fyr i bålpanna som vi utpå ettermiddagen stekte pølser og brødskiver på..

..og ellers tusla vi oss rusletur i nabolaget og jakta på vårbkomster.

Seee ka han lillemann plukka til ho gammeltante ❤️

Søndag mårra våkna minien og kom ut av sitt rom før fuglan hadde tenkt å lee på aulokkan (les:04.59) Det var liiiitt i tidligste laget for både den eine og den andre her..men etter at han hadde ligget å knødd først på søstersen og deretter meg, endte det med at jeg tok han med meg ned fra loftet..og så hadde vi ei trivelig frokoststund bare jeg og han.

Det var fremdeles et nydelig vær her, og selv om vi hadde en “gå-sakte-aksjon” i form av null stress etter at alle var stått opp, bare måtte vi ut i frisk luft igjen. Først var vi innom lekeplassen en liten tur, før minien “svimte av” i baksetet. Når han hadde fått seg en liten høne.. hane-blund, dro vi for å studere vannmassene ved Haugsmølla, ei gammel mølle som ligger i nabokommunen Åsnes.

Tok en del bilder – men tenker det blir et eget innlegg om den senere, under “severdigheter”.

Vel hjemme igjen, fortsatte vi “gå-sakte-aksjonen” i det nydelige været. Men litt fornuftig prøvde vi oss på..som å sette opp trampolina.

Minien måtte teste litt underveis..

..men den store utfoldelsen i hoppe & sprett så høgt du kan, må han nok vente med til han kommer hjem fra barnehagen i dag..da det må skaffes noen nye skruer for å få satt sikkerhetsnettet helt fast.

Og her sitter da jeg og koser meg med mårrakaffen ute i sola..og gleder meg til enda en fantastisk dag.

Bærre å nyte mens man kan 😍

 

8 kommentarer

Siste innlegg