FEIRING I 938 meters høyde

Dagen i dag har vært fantastisk..med masse frisk luft og sinnsykt mange inntrykk. Det kommer til å bli et aaaaalt for langt innlegg om jeg skulle ta med alt, så jeg blir å dele med dere det som gjorde definitivt størst inntrykk.

Jeg trur ikke jeg skreiv det i går, men jeg er da endelig på tur hemmat etter nesten 6 uker på østlandet hos søstersen, med kos og masse flotte turer.
I går var jeg egentlig på tur over Dovrefjell, men jeg er nå engang meg, da..så god og mett etter den fantastiske middagen og desserten, fant jeg ut at: “Ne-hei..detta gidder jeg IKKE”…og så gjorde jeg helomvending og kjørte mot Røros-traktene hvor jeg da var i natt.
Etter en god frokost i deilig vær, surra jeg meg videre “bakveien” nordover..det vil si jeg gjorde som jeg nesten bestandig gjør, og fikk Google-maps til å leite meg ei alternativ rute uten motorveier og bomstasjoner. Og for fabelaktig rute den fant. Jeg har kjørt deler av den før, men i dag ble jeg leda opp på Langsvola…eller Nørdre Langsvola i følge kartet..

Jeg parkerte kjærra og pakka sekken med diverse ting og tang..og så hyra jeg på meg varmekjeledressen, for det var en syyykt kald vind der..og så labba jeg meg opp og litt videre innover i fjellheimen.

Etter hvert fant jeg meg en fin plass med litt ly for vinden, hvor jeg satte meg ned og kokte meg primus-kaffe og spiste et par brødskiver…

.. og etterpå ble det litt kake til ære for storebroren min som har bursdag i dag.. WUHUU & gratulerer til han i 938 meters høyde ❤️

God og mett lente jeg meg godt tilbake, lukket øynene og fokuserte på lyd og lukter..

..først…den nydelige, myke stillheta med lukten av krøkebærlyng.. Ikke den berusede lukta fra varme sommerdager, men den fascinerende rå lukta av fuktig vårlyng som nettopp har kommet seg fri fra vintersneen. Så.. lyden av vindsus blant lykkelige gresstuster som har stukket seg frem.. Ryper som “raller”, fuglekvitter og vingeslag..knepplyder fra ukjente insekt.. Rett og slett LIVET ❤️

Kan man ha det bedre, tro 🤔

 

6 kommentarer

Siste innlegg