EN DAG I ET RASENDE ROLIG TEMPO

Heysann hoppzann alle sammen..og riktig god ettermiddagskveld. Her har dagen gått i et rasende rolig tempo. Det vil si at vi har surra ute i hagen og kosa oss sia vi var ferdig med frokosten – og plutselig var det langt på ettermiddagen igjen. Så dagen har bare rasa avsted, og plutselig var det på tide med et inntak av litt seriøs næring.

Vi har vært veldig heldig med været også. Litt småyr innimellom, men det begynte ikke å regne skikkelig før vi skulle starte med grillinga. Nå er jeg superheldig fordi han “bålmannen” er like glad i å være ute i all slags vær som det jeg er, og når maten var ferdig ble det bålkos.

Vi har som sagt brukt dagen ute i hagen. Han har konsentrert seg om plen og busker..

..og etter at jeg bl.a hadde fått malt de to vinduene som var en av oppgavene jeg dro hit for å gjøre, heiv jeg meg rundt og fikk klippa ned ei humle som var totalt ute av kontroll.

Joda, jeg tok godt for meg.. men tenker at den der tykjepelken blir man ikke kvitt så enkelt, så til neste år er det på full fart oppover veggen igjen.

Og nå er det bar med et skikkelig kozeruskevær – vind & regn, og bare herlighet og glede. Han bålmannen er nemlig sykt praktisk og skikkelig handyman – reine MacGyver’n som har imponert meg mer enn en gang.. så han fiksa oss et lite skjul av en gammel parasoll han fant i garasjen.

Juppziyeppz..ha en flottersfin kveld videre alle sammen ❤️ og ei riktig god natt etter hvert.

 

10 kommentarer

Siste innlegg